Jarík, pokojne si môžeme pomerať aj vtákov, na Slovensku už niet disciplíny, v ktorej by ťa národ nedal dole!
13 | 07 | 2021 I Ivan Mihale

Ako všetci vieme,  náš minister obrany Jaroslav  Naď a pojem asertívne správanie je od seba na míle vzdialené a svojim spôsobom nemerateľné. Nie je tak dávno, čo sa predviedol na vláde s rozbitou tvárou, vraj po futbale. Vierohodnejšia by zrejme bola klasická krčmová potýčka. Minister obrany, ktorý v minulosti prirovnal demonštrantov k opiciam, blokuje ľudí za svoj názor na sociálnych sieťach, získal cenu Homofób roka sa najnovšie "rozkokošil" pri  téme jeho kondičky. Jarík asi máš „krátku zápalnú šnúru“.


Hlásanie slova Matovičového, že vakcína je sloboda a znefunkčnenie  normálneho prechodu cez hranice, nasadením vojska,  zdá sa, nie je jediná vec, ktorá nášho ministra minulý týždeň zamestnávala. Podelil sa aj o fantastickú správu, keď zverejnil na sociálnej sieti, že Železným mužom sa opäť stal profesionálny vojak. „Som hrdý, že prvenstvo obhájil profesionálny vojak, no s obrovským obdivom blahoželám všetkým chlapom, ktorí sa na tejto náročnej súťaži zúčastnili,“tľapkal si po pliecku Naď, ktorý aj opísal, čo všetko museli „železní chlapi“ na súťaži absolvovať. Čo si však dovolil napísať komentujúci pod ministrov príspevok Naďa chladným nenechalo a humorom jemu vlastným reagoval.

„Škoda, že minister by neodbehol ani dvanásťminútovku,“ nahral na "smeč" diskutujúci. Tieto slová však šéfa rezortu obrany asi poriadne zamrzeli a aj keď postavu atléta nemá ani zďaleka, musel sa sám seba zastať. „Dvanásťminútovku si dávam niekoľkokrát za týždeň, vy obrovský znalec,“ dychčal minister. Fanúšik však nepoľavil a vyzval Naďa, aby si s ním zmeral sily. Reakcia, možno však túžba Naďa, nedala na seba dlho čakať  „Pipíkov si merajte s vami podobnými jedincami, ja to nepotrebujem,“ urazene a bez prirodzenej potreby chlapskej súťaživosti sa vládny činiteľ vyjadril. Na to mu diskutujúci vysvetlil, v čom tkvie podstata dvanásťminútovky a minister rezignovane už viac nepísal. Z merania síl či pohlavných orgánov však nakoniec zrejme nič nebolo.

Čaputová šokovala: "Gejovia, lesby i transrodoví môžu byť príkladom pre mnohých"
Gejovia, lesby a transrodoví ľudia sú prirodzenou súčasťou spoločnosti, konštatuje prezidentka Zuzana Čaputová. "So svojimi vzťahmi a súkromnými životmi môžu byť príkladom pre mnohých," upozorňuje. Čítať ďalej
13 | 07 | 2021 | Diana Zaťková