Ľudia umierali, lebo ich nikto neliečil! Šokujúce VIDEO z Talianska, ktoré sa až nápadne podobná situácii u nás
12 | 07 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovák žijúci v Taliansku Ľuboš Hrica zverejnil ešte koncom januára na svojom profile video, ktoré akoby bolo totožné so situáciou u nás. Ľudia tam umierali po desiatkach denne preto, lebo ich na COVID-19 nikto v ambulanciách neliečil. A čo sa za to komu z kompetentných stalo? Rovnako ako u nás – NIČ!


Slováci si určite dobre pamätajú situáciu u nás z konca minulého a začiatku tohto roka, keď v nemocniciach na koronavírus zomierali denne desiatky ľudí denne. Odvážni lekári prezradili, že COVID-19 dostali zákaz liečiť v ich ordináciách, pretože na to boli nemocnice. No odtiaľ sa tisícky ľudí už nikdy nevrátili. Ľuboš Hrica vo videu ukazuje, aká situácia bola v Taliansku, kde tiež zomierali ľudia preto, lebo neboli liečení.
Dôvodom množstva úmrtností je, že chorí zostávajú doma bez akejkoľvek liečby

Tachipirín a čakať doma čo sa stane je šialenstvo. Nemocnice by sme mohli mať prázdne. Nemali by sme v tabuľkách týchto mŕtvych. Približne 70-tisíc mŕtvych. Na začiatku nie, pretože sme nevedeli, lenže tých 50-tisíc sme mohli zachrániť,“ hovorí na začiatku vide Andrea Stramezzi, lekár z Milána liečaci Covid pacientov. Taliansko patrilo medzi krajiny s najväčšou mierou úmrtnosti v Európe a vo svete, pričom 3,5% chorých zomrelo. Stovky tamojších lekárov zistilo, že dôvodom týchto úmrtností je, že chorí zostávajú doma bez akejkoľvek liečby. A to až dovtedy, keď sa ich stav totálne zhorší a musia ich previesť do nemocnice, aj keď v mnohých prípadoch je už neskoro. „Táto chrípka je viac komplikovaná ako ostatné, ale stále choroba virálnej chrípky. Liečime ju 30 rokov,“ hovorí lekár Andrea Mangiagalli z Milána, ktorý túto prácu robí už 30 rokov a vzápätí ukazuje zoznam pacientov, o ktorých sa staral. „V prvej fáze nikto nešiel do nemocnice, no všetci sú živí,“ priznáva Mangiagalli.

„Ja som liečil okolo 200 pacientov v každom veku a viacerí majú ďalšie patologie, úmrtí ani jedno. Vyliečil som pacientov s rakovinou a pľúcnou metastázou,“ priznáva doktor Stramezzi. „V tejto druhej fáze mám 150 pacientov, piatich v nemocniciach a nula zomretých,“ dopĺňa lekár Riccardo Szumski z Treviza. „Preventívna liečba funguje. Staral som sa približne o 1200 pacientov, zomrel jeden v nemocnici,“ dodáva infektológ Lorenzo Mondello. „Keď sa na začiatku používajú správne lieky, tak skoro všetci vyzdravejú,“ skonštatoval pneumológ Alberto Rossi z Livorna.“Sú to banálne lieky, ktoré my lekári používame už roky,“ pridáva lekárka Tiziana de Felice, ktorá je tiež z Livorna.

Krčméry to schytal: „Doktor a expert si nasadí rúško aj respirátor a tvrdí, že sa chráni pred covidom?
Profesor Vladimír Krčméry „povýšil“ na úroveň Igora Matoviča. Aj on sa stal jedným z najnenávidenejších Slovákov. Dôvod je každému jasný – koronavírus. Teda nie pandémia ako taká, ale jej popisovanie a najmä odporúčania či už testovania alebo... Čítať ďalej
11 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Táto cesta bola jednoducho cesta smrti pre pacienta. Ako keby som prestal byť lekárom

„Lenže zdravotné inštitúcie túto možnosť popierajú a nešíria. Talianska agentúra pre lieky hovorí, použite Tachipirín a čakajte. Lenže po čakaní to dopadne veľmi zle,“ priznáva lekár Riccardo Szumski. „Behom desiatich dná táto choroba môže spôsobiť katastrofu. Som lekár v oddelení prvej pomoci, ktorý pracuje v provincii Biella a som veľmi nahnevaný na to, že všetci pacienti, ktorých nám doviezli sú ľudia, ktorým nebola poskytnutá doma adekvátna liečba,“ hnevá sa lekár Andrea Mangiagalli.

„Vec, ktorú nechápem je, že obvodní lekári boli z tejto pandémie vynechaní,“ hovorí lekárka Rosalia Billeci z Palerma. Lekárom bolo 22. februára zaslané, že liečba je možná len v nemocnici. Vyšetrenie doma obvodným lekárom nebolo zahrnuté v úlohách lekárov. V štvrtok odseku na druhej strane listu lekárom je napísané, že konzultácia po telefóne je možná a v prípade pozitivity, alebo symptómov COVID musí byť pacient prevezený a liečený v nemocnici. „Ja som to pochopil tak, že táto cesta bola jednoducho cesta smrti pre pacienta. Ako keby som prestal byť lekárom,“ dopĺňa lekár Christofard Cassisa zo Sograte.

Šokujúce VIDEO z vyjadrení profesora Krčméryho. Kto a prečo tu teda vlastne klame?
Slováci sú z viacerých médií doslova „kŕmení“ rozličnými informáciami o koronavíruse aj najmä o nutnosti očkovania, ktoré nie raz vychádzajú z úst toho „najpovolanejšieho“, profesora Vladimíra Krčméryho. Lenže „nie je zlato všetko čo sa blyští“,... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Keď si všetci budú myslieť, že COVID sa dá liečiť len v nemocnici, nikdy sa z toho nedostaneme

Región Lombardia jasne píše, že lekári nemôžu navštíviť pacientov. Mohli ísť len za pacientom, ktorý nemal teplotu, alebo nebol pozitívny na Covid. „Pacienti na Covid majú právo byť ošetrení doma ako ostatní. Chorého človeka treba liečiť nie ho nechať napospas osudu,“ hnevá sa lekárka Tiziana de Felice. „Je základom byť ošetrený,“ pridáva lekár Riccardo Szumski. „Pri počúvaní pľúc sú determinované zvuky, ktoré sa pri normálnom stave nepočujú,“ hovorí vo videu lekárka špecialistka Chiara Taiana z mesta Como. Ministerstvo bolo informované o preventívnej a efektívnej liečbe už pred deviatimi mesiacmi a lekári napísali ministrovi zdravotníctva aby vedel, že efektívna liečba na Covid existuje.



„Napísali sme ministrovi zdravotníctva aby vedel, že efektívna liečba na Covid existuje, no tento dopis bol kompletne ignorovaný,“ šokuje lekár špecialista Stefano Manera. „Keď si všetci budú myslieť, že táto choroba sa dá liečiť len v nemocnici, tak sa z toho nikdy nedostaneme,“ varuje na konci videa lekár Andrea Mangiagalli.

Šokujúce VIDEO o očkovaní, ktoré možno mnohým otvorí oči. "TOTO by ste si mali určite pozrieť!" varuje MUDr. Lipták
Očkovacie šialenstvo ide na Slovensku doslova aj cez mŕtvoly. „Kompetentní“ rozdelili ľudí na dve skupiny nehľadiac na to, čo im ponúkajú. Jedni slepo počúvli, druhí, ktorí čítajú, počúvajú skutočných odborníkov a trochu pri tom rozmýšľajú, od toho... Čítať ďalej
03 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik