Právnik Weis upozorňuje: Tretia dávka sa bude „testovať“ na ľuďoch od augusta
10 | 07 | 2021 I Petra Demková

„Najkrajšia časť tlačovej správy je priznanie klinickej štúdie a to, že tretia dávka sa bude ako inak – na ľuďoch testovať od augusta tohto roka,“ upozornil na použité slovíčko advokát. „Vtip o tom, že sa potkany prestali báť, lebo sa už testuje iba na ľuďoch, prestal byť vtipom,“ dodal. 



Dočkali sme sa

„Predsa sme sa dočkali. Podľa spoločností Pfizer a Biontech bude potrebné tretie preočkovanie proti koronavírusu (booster vakcína) kvôli vznikajúcim variantom a kvôli klesajúcim protilátkam v čase,“ začína svoj blog advokát Peter Weis.

Advokát upozorňuje, že k tretiemu preočkovaniu má dôjsť po 6 - 12 mesiacoch od podania druhej dávky.

Rebel Blaha: V Holandsku už zomrelo na Pfizer 280 ľudí. Prečo sa to zamlčiava?
Podpredseda Smeru Ľuboš Blaha je známy nielen kritickým pohľadom na každý krok koalície a prezidentky, ale aj vyjadrovaním sa k všetkým spoločenským témam. A tak nečudo, že sa dostal aj do sporu s ministerstvom zdravotníctva. Čítať ďalej
10 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik

Hoaxy sa stávajú realitou

„Nech sa páči, máte to tu. Hoaxy sa stávajú realitou už pomerne bežne v horizonte dvoch mesiacov. Keďže je isté len to, že varianty sa budú oficiálne objavovať ako huby po daždi alebo skôr ako tropické búrky v Atlantickom oceáne (a teraz neriešime prečo, aby sa neurazili predajcovia RT-PCR testov), je nanajvýš pravdepodobné, že sa splní aj naša dávnejšia predpoveď o takzvanom pravidelnom preočkovaní,“ píše bratislavský právnik.

„Zatiaľ to vyzerá na periódu dvakrát ročne. Uvidíme,“ dodal.
Ozvem sa vám pri siedmej dávke!

Weis následne poslal odkaz redaktorke, ktorá spochybňovala jeho tvrdenia. „Pozdravujem pani redaktorku do TV JOJ, sľúbil som jej, že sa ozvem pri jej siedmej dávke. Už to dlho nepotrvá. Veľa zdravia dovtedy. Za každú účasť na experimente si pýtajte aspoň 1000 eur jednotlivo,“ odporučil jej.

Na záver známy právnik dal do pozornosti článok o tom, ako Pfizer žiada o schválenie tretej dávky pre populáciu a dodal: „Najkrajšia časť tlačovej správy je priznanie klinickej štúdie a to, že tretia dávka sa bude ako inak – na ľuďoch testovať od augusta tohto roka,“ upozornil na použité slovíčko advokát. „Vtip o tom, že sa potkany prestali báť, lebo sa už testuje iba na ľuďoch, prestal byť vtipom,“ dodal na záver blogu Peter Weis.

Protest pred Krčméryho domom. „Vyjdite von a povedzte, prečo nás stále klamete!“ (VIDEO)
Nemilosť Slovákov už pociťuje aj asi najznámejšia tvár pandemickej komisie vlády. Profesor Vladimír Krčméry. Ľuďom sa nepáčia jeho protichodné vyjadrenia ohľadom koronavírusu, testovania aj očkovania. Tak si to s ním chceli osobe „vydiskutovať“.... Čítať ďalej
09 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik