Je to približne rok, odkedy spevák prišiel o svoju životnú lásku. Speváčka zomrela nečakane v spánku deň po tom, čo hrozivo padla v kúpeľni. Príčinou smrti podľa všetkého bola zúžená cievka v mozgu, ktorá v noci praskla.

Spevák jej odchod psychicky neustál, k tomu všetkému sa preukázali aj jeho dlhodobé zdravotné problémy so žalúdkom a srdcom. Otto bol dokonca päť minút klinicky mŕtvy, než ho zdravotníci oživili. Ďalší mesiac strávil v nemocnici a potom nejaký čas na psychiatrickej klinike.

Slová už nepotrebujú! Otto Weiter si s novou partnerkou rozumie aj bez nich
V polovici júla roku 2020 Otto Weiter nečakane ovdovel, keď v spánku zomrela jeho žena Andrea Fischer. Spevákovi už však robí spoločnosť táto sympatická blondína, ktorá mu robí spevácku spoločnosť a sktorou si perfektne sadol, píše Nový... Čítať ďalej
08 | 03 | 2021 | Timotej Dudka

Nová žena v jeho živote

Dnes je jeho životná situácia iná. Zdravie síce stále nie je stopercentné, ale problémy reguluje vhodnou liečbou a správnu funkčnosť srdca mu stráži voperovaný strojček. A potom je tu Petra Maxinová, talentovaná speváčka, Ottova kolegyňa a už aj láska. Weiter po mesiacoch špekulácií konečne priznal, že sú spolu.

"Vyzerá to, že áno. Ale na takých deväťdesiatich percent za to môžu médiá, toľko do nás vŕtali, aj keď vtedy sme na to ešte nemali ani pomyslenie," uviedol Weiter v rozhovore pre portál Báječná žena.

Teraz sa dokonca rozhodol predať manželkine staré oblečenie. „Srdečne pozývame všetkých, ktorí ste mali radi Andrejku Fischer, na charitatívnu burzu jej šiat. Môžete si za minimálne ceny kúpiť blúzky, topánky a veľký výber bižutérie. Touto formou si máte možnosť nielen zakúpiť niečo na pamiatku, ale zároveň tým pomôžete detičkám v Národnom centre detských chorôb,” informuje na sociálnych sieťach.

Abrahám vydesil hostí na pohrebe: Hneď vedeli, aká choroba ťaží vdovca Popolušky Šafránkovej
V šoku a nemom úžase opúšťalo mnoho umelcov pohreb Libušky Šafránkovej († 68). Tušili, že jej muž je tiež chorý, nevedeli však, že tak vážne! Z urasteného muža, ktorý bol vo svojej dobe idolom mnohých žien, sa stal obyčajný tieň, píše... Čítať ďalej
08 | 07 | 2021 | Tibor Sipos