Stratili ste charakter spravodajskej televízie! Znepokojený Fico odoslal list vedeniu TA3
07 | 07 | 2021 I Tibor Sipos

Niekdajší premiér a predseda Smeru Robert Fico napísal list vedeniu televízie TA3, ktorý zverejnil na svojom Facebooku. Podľa neho táto televízia "stratila charakter spravodajskej televízie" v súvislosti s neodvysielaním Ficových tvrdení v súvislosti s tajnou správou SIS.


"Vážená pani riaditeľka spravodajstva a publicistiky, ako najsilnejšia opozičná strana v Národnej rade Slovenskej republiky (ďalej len „NR SR“) vyjadrujeme vážnu obavu nad stratou spravodajského charakteru vašej televízie, ktorý neustále zdôrazňujete v propagácii vášho média," napísal Fico televízii.

Dodnes najdlhšie vládnucemu premiérovi v histórii SR vadí najmä to, že tvrdenia, ktoré vyhlásil v súvislosti so skutočnosťami, ktoré majú plynúť z tajnej správy Slovenskej informačnej služby (SIS), TA3 neodvysielalo. "Zaznamenali sme trend vo vašom vysielaní, ktorý sa týka nielen informácií o manipulácií trestných konaní a krivenia právneho štátu, o čom tak obsažne hovorí správa Slovenskej informačnej služby predložená do NR SR, kedy nami predkladané vyhlásenia, tvrdenia a dôkazy buď neprenášate v ucelenom formáte, alebo ich nevysielate vôbec, ako sa to stalo aj dnes 6. júla 2021, kedy sme na tlačovej konferencii oznamovali závažné skutočnosti," znepokojoval sa v liste.



"Rešpektujeme, že ste súkromné médium, ale to vás nezbavuje zákonných povinností. Preto očakávame Vaše relevantné vyjadrenie vzťahu k – opakujeme – najsilnejšej opozičnej politickej strane v NR SR," uzavrel.

"Toto je bezprecedentný tlak a vydieranie na očkovanie," kritizuje kroky vlády Andrej Danko
Súčasná vláda sa opäť raz vzdialila od svojich občanov a pripísala si mínus, ktoré pritiahne ešte viac ľudí na prípadné referendum o predčasných voľbách. Dôvodom je uzavretie niektorých hraničných prechodov a doslova šikanovanie ľudí kvôli... Čítať ďalej
07 | 07 | 2021 | Jozef Uhlárik