Tretia fáza testovania vakcín končí v 2023, toto je obrovský experiment, hovorí Staněk (VIDEO)
06 | 07 | 2021 I Peter Sulek
Sme v tretej fáze testovania vakcín, ktoré aj tak nie sú riešením. Riešením je prirodzená imunita. Tieto vakcíny nie sú bezpečné a za určitých okolností môžu zmeniť DNA, uviedol v prednáške profesor Staněk.

Nikto nemôže s čistým svedomím vyhlásiť, že covid vakcíny sú bezpečné. A ak sa niekto odvoláva na Európsku liekovú agentúr, tak by si mal uvedomiť, kto túto agentúru financuje. Či to náhodou z 87 percent nie sú dary farmafiriem, upozorňuje profesor Staněk.
Vakcíny nie sú riešením

Podľa Staněka sa ukazuje, že vakcinácia populácie nebude dlhodobým a už vôbec nie kľúčovým riešením problému. Zaočkovanosť v skutočnosti nebude chrániť, myslí si a hovorí, že zatiaľ presne nevieme, ako dlho trvá vytvorenie imunitnej odozvy, ako dlho imunita pretrváva a nakoľko je účinná proti novým mutáciám.

Bezpečnosť vakcín je podľa neho ďalšou otázkou a nie náhodou je systém overovania bezpečnosti vakcín postavený na časovom cykle osem až desať rokov.

"Obrovský tlak farmafiriem a niektorých predstaviteľov finančných kruhov na to, aby boli odbúrané časové dimenzie jednotlivých fáz testovania bezpečnosti vakcín, sa ukazuje ako vysoko rizikový," uviedol.

Advokát Weis: Vakcíny nie sú vakcínami, očkovanie je experiment, ide o vojnové zločiny
Vakcíny proti COVID-19 sa nachádzajú v tretej fáze testovania. Nazývať však tieto látky vakcínami je sporné. Je to skôr experimentálna génová terapia. Hovorí advokát Peter Weis v rozhovore pre Online magazín 40plus.sk Čítať ďalej
15 | 06 | 2021 | Peter Sulek

Prebieha obrovský experiment

Zdôraznil, že ak naozaj chceme zistiť dlhodobé účinky vakcín, potrebujeme časový priestor. Ten sa totiž nedá nahradiť. Z toho má vyplývať, že o dlhodobých účinkoch vakcín budeme vedieť najskôr o tri až štyri roky.

Objektívni a korektní vedci upozorňujú na to, že tretia fáza testovania vakcín skončí v júni 2023. V takom prípade dnešnú situáciu musíme hodnotiť ako experiment s testovaním na obrovskej časti populácie na planéte Zem či sa to niekomu páči alebo nie, hovorí profesor.

Výskumy potvrdili, že v rade prípadov môže po vakcinácii dôjsť k prenosu až do jadra bunky a v takom prípade sa môže zmeniť DNA. Následne sa môže zmeniť parameter imunitného systému a môže dôjsť k zvýšeniu rizika vzniku onkologických alebo neurodegeneratívnych ochorení. Na to upozorňujú desiatky štúdií. Že o tom médiá neinformujú neznamená, že tie štúdie neexistujú, pokračuje.

Ženie ľudí do rizika. Vedec Štec adresoval Čaputovej tvrdé slová o experimentálnych vakcínach
Bývalý vedecký výskumník Slovenskej akadémie vied (SAV) Miroslav Štec adresoval prezidentke Čaputovej tvrdé slová po jej dnešnom vyhlásení, v ktorom vyzvala ľudí k očkovaniu. Čítať ďalej
23 | 06 | 2021 | Peter Sulek

Prirodzená imunita

Ako hovorí, dnes sa diskutuje o tom, že musíme zaočkovať 60, 70, 80 percent populácie, aby sa získala kolektívna imunita. Staněk však pripomína, že s týmto stanoviskom prišla pôvodne skupina odborníkov z Oxfordskej univerzity. Pričom neskôr tí istí odborníci vyhlásili, že to bol len odhad a skutočná miera nutnej zaočkovanosti je len 30 až 43 percent populácie.

"A to z dôvodu, že 70 percent populácie má takzvanú krížovú imunitu, čo je ideálna kombinácia T-buniek, MT-buniek, makrofágov, ale kľúčové sú bunky prirodzených zabijákov, ktoré sú špecializované práve na to, že identifikujú bunku nakazenú vírusom, rozložia jej membránu, preniknú do jej vnútra, bunku zlikvidujú a zostatky eliminujú makrofágy. A táto prirodzená imunita sa vyskytuje u 70 percent populácie, čo im zaručuje ľahký priebeh covidu," zdôraznil.

Mesík: Z očkovania je náboženstvo. Vakcína nie je sloboda, je to masový experiment
Z očkovania je náboženský fenomén. Vakcína nezaručuje slobodu. Covid dnes vieme úspešne liečiť. Aj lekári odmietajú experimentálne vakcíny. Prirodzená imunita chráni lepšie ako očkovanie. Niektorí lekári sú skorumpovaní. To je niekoľko výrokov... Čítať ďalej
22 | 06 | 2021 | Peter Sulek

Dôvody poklesu prirodzenej imunity

Na druhej strane je podľa jeho názoru potrebné zamýšľať sa nad tým, čo spôsobuje pokles imunity populácie. Dnes totiž existujú desiatky štúdií, ktoré sa zaoberajú vzťahom životného prostredia a vírusovej pandémie, náchylnosťou organizmu na vírusy.

Staněk ďalej uvádza, že vstupnou bránou do ľudského tela sú sliznice, ktoré svojou funkciou zabraňujú vstupu vírusov do organizmu. V oblastiach s vysokým znečistením vzduchu je funkcia sliznice obmedzená a vírusy sa ľahko dostávajú do tela. Má teda existovať priama úmera medzi znečistením ovzdušia a zníženou obranyschopnosťou organizmu.

Po sliznici predstavujú druhú obrannú líniu bunky prirodzených zabijakov. Tie kontrolujú jednotilvé bunky a znemožňujú, aby nainfikované bunky po prieniku T-spike proteínu do bunky umožnili rovoj ďalších viriónov v nej. Čo ale ohrozuje prirodzené zabijácke bunky je strava, stres a veľmi dôležitý faktor je stav mikrobioty, objasňuje profesor.

"Americká štúdia skonštatovala väzbu medzi mikrobiotou, imunitným systémom a prvý a druhým nervovým centrom. Systém je veľmi jednoduchý. Akonáhle dôjde k poklesu diverzity mikrobioty v našich črevách, dochádza k ohrozeniu imunitného systému," dodáva Staněk.

Celá prednáška:



ODHALENIE Fox News informovala, že Google a USAID financovali experimenty s vírusmi
Najsledovanejšia americká televízia Fox News priniesla informáciu o novom odhalení. To má dokazovať, že najväčšie technologické spoločnosti ako Google tlmili teórie o úniku koronavírusu z laboratória. Čítať ďalej
24 | 06 | 2021 | Peter Sulek