Blaha: Každý, kto má iné videnie sveta, je dobytok a treba ho dehumanizovať a vytesniť
06 | 07 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovenská vláda to už s očkovacou politikou skutočne preháňa. Má síce plné ústa dobrovoľnosti, lenže opatrenia, ktoré neustále robí, svedčia o pravom opaku. Kritike sa jej preto dostalo aj v statuse Ľuboša Blahu, ktorý informuje aj o krokoch jeho Smeru.


Smeráci sa ústami svojho podpredsedu nevzdajú boja za práva ľudí na dobrovoľné očkovanie proti koronavírusu. A keďže to tak vôbec nie je, Ľuboš Blaha v statuse upozorňuje, že sa obrátia na ústavný súd. A to je u nás najvyššia inštancia, ktorá rozhodne o ústavnosti vládnych opatrení a obmedzení.
Jazdné pruhy pre nadľudí a podľudí je učebnicový apartheid

Blaha informuje, že právnici Smeru pripravili podanie na Ústavný súd SR. A všetci poslanci strany to už podpísali. Ešte čakajú na podpisy ďalších opozičných poslancov. „Ideme do boja!“ vyhlasuje podpredseda Smeru a dodáva, že oni odmietajú diskrimináciu neočkovaných ľudí rovnako, ako odmietajú takúto karanténu na hraniciach. „Žiadame predbežné opatrenie a okamžité zrušenie Mikasovej vyhlášky,“ upozorňuje Blaha. Vzápätí dodáva, že vláda ide zaviesť na hraniciach aj jazdné pruhy pre nadľudí a podľudí. „Učebnicový apartheid. Že sa nehanbia, fašisti!“ soptí Ľuboš Blaha. Pripomína, že o ich podaní na ústavný súd informovali na tlačovej konferencii, no súkromná televízia TA3 to nevysielala.

„V piatok dali priestor štyrom koaličným stranám, ešte aj tajtrlíkovi Šeligovi, ale tlačovku najsilnejšieho parlamentného klubu Smeru, ktorý sa tvrdo postavil proti povinnému očkovaniu, odmietli odvysielať. Takto to funguje. Odkedy upozorňujeme na očkovací fašizmus, prestávajú nás vysielať. Sú predsa platení za očkovaciu propagandu. Rozkaz zněl jasně,“ píše nahnevano sklamaný Ľuboš Blaha. Zdôrazňuje, že dnes môže zaznievať na Slovensku len jeden názor. „A každý, kto má iné videnie sveta, je dobytok a treba ho dehumanizovať, vytesniť, ostrakizovať.“

Blaha: Oni si asi fakt myslia, že budú ľuďom brať slobodu a ničiť životy? Porušujú ľudské práva, ústavu!
Včerajším dňom polícia uzatvorila niektoré hraničné prechody so susednými štátmi. Prirodzene, zdvihla sa tým ďalšia vlna nevôle ľudí, ktorí v prihraničných obciach žijú a pracujú. Situáciu im to skomplikovalo tak, že, mnohí môžu prísť o prácu aj... Čítať ďalej
06 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Vláda šliape po právach ľudí a Smer ich preto musí brániť

„Štát chce Smer zničiť, zavrieť, kriminalizovať. Do Roberta Fica kopú každý deň. Zo mňa robia extrémistu. Všetkých nás chcú umlčať. Lebo máme iný názor. Nedáme sa. Bojujeme,“ píše na záver „revolucionár“ Ľuboš Blaha, ktorý prosí ľudí o šírenie ich posolstiev.

„Zo sociálnych sietí nás zatiaľ vytlačiť nevedia. Informácia, že ideme na ústavný súd sa musí k ľuďom dostať. Šliapu po ich právach a my ľudí musíme brániť. Musíme očkovací fašizmus zastaviť,“ konštatuje podpredseda Smeru, strany ktorá je principiálne za dobrovoľné očkovanie a neuhne ani o milimeter. „Môžu nás kriminalizovať, môžu nás ignorovať - ale pravdu nezabijú,“ končí odhodlaným tvrdením Ľuboš Blaha.

Blaha je vo forme: Väčšieho lúzra ako je Igor Matovič v celej slnečnej sústave niet (VIDEO)
Ani víkend nezastaví Ľuboša Blahu pred „obľúbenou“ kritikou koalície. Tentoraz sa však v statuse aj priloženom videu zameral viac na premiéra Hegera a najmä na svojho „obľúbenca“ Igora Matoviča. Čítať ďalej
04 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik