Noví majitelia vily po Mojsejovcoch: Otec hviezdneho hokejistu podviedol, koho sa len dalo!
05 | 07 | 2021 I Tibor Sipos
Vilu po Mojsejovcoch na košickom Pereši, ktorú si mnohí Slováci pamätajú z reality šou, vlastnia noví majitelia. Sú nimi rodičia Erika Černáka (24), slovenského hokejistu pôsobiaceho v NHL. Nie sú žiadne neviniatka, o čom vedia svoje aj ľudia, ktorí im napožičiavali peniaze. Napriek nevráteným dlhom si bývajú v tomto luxusnom príbytku, píše Pluska.

Priestrannou, dokonca neslávne známou vilou v Košiciach sa môžu pochváliť Iveta a Petr Černák, aj keď oficiálnym vlastníkom môže byť kvôli dlhom len matka hokejistu. Ten podáva výkony v NHL v tíme Tampa Bay Lighting. Popri hviezdnej kariére ho však ťažia otcove problémy, ktorý si údajne napožičiaval nemalé peniaze, avšak vrátiť sa mu ich akosi nechce.

Hokejistov otec si mal dokonca požičať peniaze aj na draft svojho syna v zámorskej lige. „Problém je v tom, že som im ešte v roku 2015 požičal až 60 000 eur na draft ich syna Erika. Jeho otec ma doslova prosil, aby mladý mohol vycestovať a v zámorí naplniť svoju životnú šancu. Peniaze mi však stále nechcú vrátiť," uviedol pred časom Stanislav Vitéz pre Nový Čas. Práve on bol prvým podozrivým, keď v roku 2019 zapálili luxusný mercedes mladého hokejistu, čo mal byť následok nevrátených dlhov Černáka staršieho. Škoda bola vtedy stanovená na viac ako 130 tisíc eur. Vitéz však všetky podozrenia poprel.

Mojsejovci žijú už roky bez seba. Ktorá žena si získala Braňove srdce a ako im to klape?
Kedysi by len málokto hádal, že sa niekedy rozídu. V roku 2012 však zrejme najkontroverznejšiu dvojicu slovenského šoubiznisu Braňa a Noru Mojsejovcov súd rozviedol. Kto si odvtedy podmanil hudobníka a abstinujúceho alkoholika Braňa? Čítať ďalej
11 | 02 | 2021 | Timotej Dudka

Ani Iveta nie je žiadne neviniatko

Ani matka hokejistu nie je tak poctivá, ako by si mohol niekto myslieť. "Iveta v roku 2016 ako konateľka spoločnosti neuhrádzala splátky lízingu za dve luxusné autá BMW X6 a BMW X5 v celkovej čiastke zhruba 180 tisíc eur. Na upomienky nereagovala, a preto lízingová spoločnosť, kvôli dlhu takmer 100 tisíc eur odstúpila od zmluvy. Dlh sa vďaka predaju obidvoch áut síce podarilo zmazať, ale Iveta M. kvôli zmene hospodárskych výsledkov vlastnej firmy čelila obžalobe z podvodu," uviedol zdroj Plusky.

"Dlhuje peniaze nielen mne, ale aj ďalším osobám, dlh už prekročil milión eur. Najhoršie je, že väčšina zmlúv o pôžičkách neexistuje. Verili sme mu, dokázal perfektne klamať telom. Dobre oblečený, prevážal sa na drahých autách. Aj teraz má jedno. Zistili sme, že ho má požičané z predajne, ktorej šéfuje jeho známy," tvrdí iný nahnevaný veriteľ, ktorý požičal peniaze hokejistovmu otcovi.

"V začiatkoch potreboval prachy na rozbehnutie sľubnej hokejovej kariéry syna v zámorí. Neskôr na biznis s kúpou a predajom pozemkov i na svoj nákladný život. Dlhy najprv splácal požičanými peniazmi, ale neskôr už nestíhal. Na nás nezvýšilo, nemáme pôdu ani peniaze," uzavrel.

To je luxus! Sestra Mareka Hamšíka odhalila honosnú vilu svojho slávneho brata (FOTO)
30 | 06 | 2021 | Tibor Sipos