Hlina: Pápeža budú vítať farizejskí pokryteckí politici s čiernymi fondami a vynulovanou minulosťou
05 | 07 | 2021 I Ivan Brožík

Alojz Hlina zaťal do živého. Zareagoval na oficiálnu informáciu, že František, vlastným menom Jorge Mario Bergoglio, 266. pápež katolíckej cirkvi, rímsky biskup a panovník štátu Vatikán zvolený v konkláve dňa 13. marca 2013, príde v septembri na Slovensko. Bývalý predseda KDH už vopred dobre vidí bizarné scény, ktoré budú predvádzať pri pápežovi a s pápežom naši farizeji.


"Zo správy, že k nám príde pápež František, sa teším." Jednoznačne konštatuje v statuse na sociálnej sieti politik a najmä kritik súčasného výkonu moci, vládnej morálky, etiky a humanity Alojz Hlina.

Reprofoto FB (@Alojz Hlina)

Nanovo pochopiť kresťanstvo

"Pápež František, verím, že nám pomôže (znova) chápať kresťanstvo. Myslím, že pápež to vie lepšie ako ten, čo by buldozérom vytláčal ten liberálny hnoj. Kto iný ako pápež vie lepšie, že rôzne vyšehradské mutácie viery nie sú cestou pre kresťanstvo." Pripomína neblahý vzťah viacerých slovenských politikov k podstate posolstva kresťanstva Alojz Hina.
Príde ten, kto sa pýtal

"Príde k nám na pozvanie tej, ktorú voliť bol ťažký hriech. Príde k nám pápež, ktorý sa v Lampeduse pýtal, kto plakal. Pápež, ktorý sa pýtal: kto som ja, aby som súdil? Pápež, ktorý povedal, že pastier má byť cítiť po ovciach." Veľmi zreteľne pripomína mnohým z nás Alojz Hlina.
Už sa formujú zástupy farizejov

" Vítať a tlačiť do fotky s ním sa tu budú zástupy politikov, ktorí si na kopaní zákopov nenávisti a hlbokého rozdelenia s krížom v ruke urobili kariéru. Vítať ho budú i farizejskí, pokryteckí politici s čiernymi fondami, vynulovanou minulosťou. Vítať ho budú zástupcovia tradičnej rodiny ešte z dôb pred Kristom." Táto Hlinova vízia nepotrebuje žiaden ďalší komentár.
Inflácia politického "kresťanstva"

"Sv. Ján Pavol II. nám ukázal, že máme mať radi svoju krajinu. Symbolický akt, že pri vystúpení z lietadla pobozkal slovenskú zem, bol veľmi silný."

"Po tridsiatich rokoch máme na tej zemi asi najviac kresťanských politikov na meter štvorcový vo výkone, paradoxne však čoraz menej kresťanskej lásky, pochopenia, férovosti, ľudskosti, čestnosti."

"Verím, že pápež František nám pripomenie, za čo zomrel na kríži Ježiš Kristus. Zostáva len dúfať, že prijímače v prvých radoch pod oltárom budú pozapínané." Končí status Alojz Hlina.

(Medzititulky red. HD.)

https://www.hlavnydennik.sk/2021/06/11/hlina-sva%cc%88te-antikorupcne-olano-nominovalo-na-ministra-vnutra-priam-etalon-spravodliveho/