Advokát Weis: Chirurgické masky a FFP2 deťom škodia, propaganda vám to ale nepovie
04 | 07 | 2021 I Ivan Brožík

Viete čo je "hyperkapnia"? Hromadenie oxidu uhličitého v organizme. Jej pôvodcom sú aj chirurgické rúška a respirátory FFP2.  Tvrdí to klinická štúdia, ktorú si môžete prečítať priamo v originále.


Upozornil na ňu právnik Peter Weis vo svojom blogu na webe akw.sk.

Reprofoto titulná strana štúdie, zdroj (@jamanetwork.com)

Stačia tri minúty...

"Najnovšia klinická štúdia ukázala, že už po troch minútach nosenia oboch typov prekrytia horných dýchacích ciest dochádza k prekročeniu maximálnych povolených limitov pre oxid uhličitý, pri dlhšom nosení dokonca niekoľkonásobne. To vedie najmä u detí k hyperkapnii. Tá môže viesť k poruchám sústredenia, letargii, poruchám srdcového rytmu, prípadne astme a zápalu pľúc." Píše advokát Weis.
Rizikový dodatok

"Zaujímavosťou je, že chirurgické masky aj FFP2 vykazovali veľmi podobné malígne hodnoty." Zistí každý, kto si štúdiu prečíta a pozrie aj jej infografiku.
"Nemáme vedecké poznatky"

"Vzhľadom na to, že Ministerstvo zdravotníctva SR ani Úrad verejného zdravotníctva SR momentálne v zmysle ich vlastných odpovedí podľa zákona o slobode informácií nemá k dispozícii vedecké poznatky o pozitívnych účinkoch prekrytia horných dýchacích ciest, mali by s okamžitou platnosťou zvážiť ich ďalšie odporúčanie na používanie. Obyvateľstvu a najmä deťom podľa spomínanej štúdie významným spôsobom škodia. Ak tak neurobia, mali by širokej verejnosti vysvetliť dôvody, prečo tak neurobia." nabáda z blogu štátne inštitúcie advokát Peter Weis.

"PRIMUM NON NOCERE by mala byť zásada, ktorú poznajú aj na vyššie uvedených inštitúciách." (Pozn. red. HD - fráza v latinčine je jedným z hlavných princípov bioetiky a znamená -  „najskôr, neubližujte“ )

(Medzititulky red. HD.)

Očkovanie ohrozuje licencie lekárov, tvrdí právnik Weis
Advokát JUDr. Peter Weis pripomína lekárom Hippokratovu prísahu. Podľa neho sa ňou majú riadiť počas svojho povolania. Vzhľadom na to, že sú už pomerne známe mnohé vedľajšie účinky očkovacích látok, vrátane smrti, môže podľa neho ísť aj o porušenie... Čítať ďalej
14 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová