Iza Bela pridala VIDEO, ktoré určite stojí za pozretie: Rúško áno či nie? Vakcína áno či nie? Kto z nich má pravdu?
02 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Kronavírus priniesol do Európy nielen smrť, ale aj niečo, čo sme tu nemali už poriadne dávno – rúška. No a v neposlednom rade i takmer povinné očkovanie, bez ktorého „nie je sloboda“. Hviezda Facebooku Iza Bela ale na svojom profile zverejnila video, ktoré ak aj nepobaví, tak minimálne poslúži k zamysleniu.


Prečo proti šíreniu koronavírusu musíme nosiť rúško a prečo sa na jeho ochranu musíme očkovať? Prečo? Otázky, ktoré si mnohí dávajú deň čo deň, a mnohí to už ani neriešia. „Bežná“ žena a hviezda Facebooku Iza Bela to ale v statuse a videu rieši, lebo je koronavírus stále problém, ktorého sa zrejme tak skoro nezbavíme.

Video, ktoré v statuse ponúka Iza Bela je v podstate rozhovor dvoch obyčajných ľudí, pričom jeden je „zmagorený“ veľkým strachom z koronavírusu, a tak nosí rúško a dal sa aj zaočkovať, kým ten druhí razí líniu, akú mnohí z nás, že však je zdravý, tak nepotrebuje ani rúško ani vakcináciu. Argumenty z tej druhej strany nechce prijať ani jeden z nich. Video rozhodne stojí za pozretie celé a potom si každý môže spraviť názor, ktorý s dotyčných pánov je nielen bližšie k pravde, ale aj ku ktorému názoru sa prikláňate vy osobne. Alebo ste ho po vzhliadnutí videa zmenili?



Iza Bela: Keď ste kričali, ako je vám zle za Fica, prečo dnes nejdete kričať, ako zle je vám teraz? (VIDEO)
Ľudia na Slovensku sa môžu opäť pustiť do štrajkov a naplniť ulice. Ten najbližší sa chystá už na zajtra do Bratislavy. Koalícia z toho síce veľkú radosť nemá, no „bežná“ žena z ľudu Iza Bela v statuse a priloženom videu ľuďom niečo... Čítať ďalej
25 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik