Kočner lieta v ďalších problémoch: Obvinili ho z prípravy vraždy troch prokurátorov!
28 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Marian Kočner neprežíva v posledných mesiacoch práve najšťastnejšie obdobie. Po tom, ako ho odsúdili za falšovanie zmeniek TV Markíza na 19 rokov ešte nie je zbavený viny z objednávky vraždy Jána Kuciaka a už má na krku ďalšie veľmi vážne obvinenie.


Vyšetrovateľ, ale aj dozorový prokurátor vzniesli voči Marianovi Kočnerovi obvinenie z objednávky prípravy vrážd troch prokurátorov, informuje o tom portál ta3.com.

Vyšetrovateľ aj dozorový prokurátor k tomu pristúpili až na záver vyšetrovania prípadu. Podľa Denníka N nebolo dlho jasné, či prokuratúra podá vo veci obžalobu iba na Alenu Zsuzsovú a spol., alebo sa podarí získať dôkazy aj proti Kočnerovi. V prípade ide o objednávky vraždy súčasného generálneho prokurátora Maroša Žilinku, špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica a tiež prokurátora generálnej prokuratúry Petra Šufliarskeho.

Vo veci prípravy vrážd Žilinku,Lipšica a Šufliarskeho prebieha prípravné konanie
V prípade prípravy vrážd prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Maroša Žilinku, prokurátora Generálnej prokuratúry (GP) SR Petra Šufliarskeho a advokáta Daniela Lipšica naďalej prebieha prípravné konanie. Čítať ďalej
23 | 04 | 2020 | TASR