Župan Droba sa chváli, že Bratislava začala očkovať deti. Ľudia mu odkazujú: "Choré hlavy podporujú chorý plán!"
28 | 06 | 2021 I Diana Zaťková

"Začali sme očkovať deti. Záujem má asi 40% rodičov." Začal svoj staus na sociálnej sieti  predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba bombastickou správou. "Odporne klamsto o 40%! Odkiaľ máte taký blud?" či "To sa nehanbíte ešte tomu robiť reklamu?" pýtajú sa občania.


Bratislavský župan Droba dnes informoval na facebooku o tom, že Bratislava začala očkovať deti od 12 do 15 rokov. Vo Veľkokapacitnom očkovacom centre v Národnom futbalovom štadióne vakcínou Comirnaty od spoločnosti Pfizer.



Puberťákov budú čakať klauni....nepomýlili si naši predstavitelia vekovú skupinu?


"Čaká ich sympatický personál, vrátane mojich kolegov zo župy," informuje Droba a upozorňuje aj, že po očkovaní čakajú na deti v relaxačnej zóne aj klauni.





Vzápätí však vyšiel s naozaj prekvapivou správou, že podľa prieskumu má o očkovanie detí záujem asi 40% rodičov v kraji. Vzhľadom na situáciu, kedy na Slovensku musí vláda záujemcov na očkovanie hľadať lupou, je takéto tvrdenie pravdepodobne viec než nadsadené.


Krčméry predpokladá, že ďalšia vlna pandémie príde v auguste
Ďalšia vlna pandémie nového koronavírusu by podľa infektológa Vladimíra Krčméryho mohla prísť v auguste s príchodom dovolenkárov zo zahraničia. Očakáva, že naspäť „do normálnej situácie by sa Slovensko mohlo dostať v septembri či októbri. Povedal... Čítať ďalej
28 | 06 | 2021 | tasr



Čitatelia si zgustli

To, samozrejme, nenechalo chladnými čitateľov Drobovej stránky. "Pán Droba. Na vašom mieste by som sa nechválil tým, že očkujete deti niečím, čo nie je otestované. Ale snáď vás raz za toto nebudú súdiť..." napísal Bobo.



Vzápätí reagovala  Alexandra: "Odporné klamsto o 40%! Odkiaľ máte taký blud? Hanba Vám osobne a všetkým zúčastneným! Choré hlavy podporujú chorý plán! Raz budete vysvetľovať a ospravedlňovať sa!"



"WHO neodporúča očkovať deti, tak čo bláznite!!!!!" pýta sa Dušan. No zaklincoval to Tibor. "Nie som antivaxer a ani som nikdy nebol. Ale očkovať mladých zdravých, či nebodaj až deti proti covidu, to je nehoráznosť, aká tu od 1989 nebola. Des a hrôza."


Doktor Lipták: "Vďaka za deltu, bez väčších dôsledkov vytlačí oveľa nebezpečnejšiu alfu"
"Boh sa stále nedočkal toho, aby mocné osoby sveta začali predchádzať utrpeniu aspoň v kontexte piateho Božieho prikázania „nezabiješ“. Neustále rozdeľovanie na bohatých a chudobných spôsobuje mamon, ktorý je v ľudskej povahe až príliš hlboko... Čítať ďalej
28 | 06 | 2021 | Ivan Brožík