Slováci pozor: Po zaočkovaní vakcínami Pfizer a Moderna je zvýšené riziko myokarditídy a perikarditídy!
27 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko je krajinou, ktorá v súčasnosti nemá zaočkovaných veľa obyvateľov. Aj preto sa rozbehla mohutná kampaň, aby sa to zlepšilo. Na povrch sa však dostávajú informácie, ktoré stavajú vakcíny Pfizer a Moderna do zlého svetla.


Americký Úrad na kontrolu potravín a liečiv (FDA) v piatok vydal varovanie pred vakcínami spoločností Pfizer/BioNTech a Moderna. Týka sa zvýšeného rizika myokarditídy a perikarditídy. Problémy nastávajú najmä po druhej dávke. Príznaky sa objavujú niekoľko dní po očkovaní, informuje o tom agentúra Reuters.

Úrad uvádza, že k 11. júnu bolo v USA hlásených viac ako 1 200 prípadov myokarditídy alebo perikarditídy z asi 300 miliónov podaných dávok vakcíny mRNA. Podľa FDA sú prípady výrazne vyššie u mužov a tiež týždeň po druhej dávke vakcíny. Poradný výbor pre imunizačné postupy Centra kontroly a prevencie chorôb (CDC) identifikoval 309 hospitalizácií so zápalom srdca u osôb mladších ako 30 rokov. Z toho 295 bolo prepustených.

Zdravotnícke regulačné orgány v niekoľkých krajinách vyšetrujú prípady myokarditídy a perikarditídy, ktoré sa častejšie vyskytujú u mladých mužov po podaní vakcín Pfizer alebo Moderna, založených na technológii mRNA.

Doktor Lakota varuje: Očkovanie ľudí mRNA vakcínami proti SARS-COV-19  je potrebné okamžite zastaviť!
Celý svet bojuje s koronavírusom už viac ako rok a pol, lenže zatiaľ to na veľké víťazstvo nad zákernou chorobou nevyzerá. A to napriek mohutnej vakcinácii za ostatné mesiace. Peter Lipták zverejnil status, v ktorom právnik Peter Weis priblížil... Čítať ďalej
19 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik