Matematik Kollár straší: Každý nezaočkovaný človek sa skôr či neskôr koronavírusom nakazí
27 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Očkovanie proti koronavírusu sa stalo doslova fetišom týchto dní a týždňov. Akoby sa tu razilo heslo „Kto nejde s nami, ide proti nám“. Do šíku tých, ktorí očkovanie propagujú, sa najnovšie postavil aj matematik Richard Kollár.


Z očkovania sa spravila doslova modla využívajúca sa na strašenie ľudí. Ako inak si totiž vysvetliť „predpoveď“ Richarda Kollára, že nezaočkovaní sa všetci nakazia. Ako informuje portál 1.pluska.sk, podľa Kollára príchod Delta mutácie sa prejaví najmä v regiónoch s nízkou zaočkovanosťou.

Pritom je dokázané, že táto mutácia je oveľa menej nebezpečná a nespôsobuje ťažký priebeh ochorenia.
Nezaočkovaní sa všetci časom asi infikujú, lebo vírus tu bude dlho a raz sa s ním isto stretnú

Kollár zrejme nepostrehol vyhlásenie analytika z iniciatívy Dáta bez pátosu Ivana Bošňáka, ktorý potvrdil, že Delta variant koronavírusu nepredstavuje riziko, pretože smrtnosť tejto novej mutácie je až desaťkrát nižšia a nezvyšuje ani hospitalizácie. Matematik Kollár tiež tvrdí, že je vysoko pravdepodobné, že každý nezaočkovaný človek sa skôr či neskôr koronavírusom nakazí. Lenže to by sa mohol aj tak, pretože, ako tvrdia viacerí naši odborníci, očkovanie proti COVID-19 neochráni, iba má miernejší priebeh. A navyše tí, ktorí už COVID-19 prekonali, majú v sebe protilátky. Takže načo toľká panika?

V Európe lokálne stúpa počet pozitívnych prípadov najmä kvôli Delta mutácii. Tento variant útočí najmä v oblastiach s nízkou úrovňou zaočkovanosti. „Nezaočkovaní sa skutočne všetci časom asi infikujú, keďže vírus tu bude dlho a raz sa s ním určite stretnú. V niektorých regiónoch, kde je úroveň zaočkovania nižšia, sa skutočne môže naraz infikovať viac ľudí a ich nemocnice budú potrebovať dočasnú pomoc,“ napísal Richard Kollár v statuse na sociálnej sieti. Zdôrazňuje, že očkovanie je pre nás všetkých nevyhnutnosť a iná cesta z pandémie nie je.

Odborník na očkovanie označil mRNA vakcíny za „génový terapeutický materiál“ (Susanne Ausicová)
Komentár Susanne Ausicovej (The Epoch Times) Čítať ďalej
27 | 06 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Pre tých, čo sa nezaočkujú, zostáva nádej, že neskončia na umelej pľúcnej ventilácii

„Nik z antivaxerov inú cestu ani vlastne neponúka, len mlčia o dlhej ceste s množstvom obmedzení pre celú spoločnosť a s množstvom zbytočných predčasných úmrtí. Aj na krvné zrazeniny spôsobené covidom,“ konštatuje Kollár. Hovorí však, že ľudí očkovaním netreba strašiť alebo sa im vyhrážať. Mala by to byť pre nich vidina normálneho života, ktorá by preto mala motivovať čo najviac ľudí.

„Ak chceme žiť aj na jeseň tak ako teraz (a som skutočne šťastný, že to tak teraz je, že sa nemusím v desnom teple dusiť vonku pred bufetom či pri jazere v respirátore, že môžem prejsť (takmer) slobodne cez hranice, že sa môžem stretnúť bez strachu a opatrnosti s kamarátmi, že môžem ísť na koncert), tak to všetko môžeme mať, tak ako v Izraeli, ak sa spoločne zaočkujeme takmer všetci. Teda všetci, čo sa zaočkovať môžeme,“ dodáva matematik Richard Kollár.

Ďalej agituje, že dnes už je najvyšší čas a zároveň prichádzajú možnosti zaočkovať sa pohodlne. „Žiadna iná cesta nie je a nik ju ani neponúka. A pre tých, čo sa nezaočkujú, zostáva nádej, že to u nich bude len akási nádcha a neskončia na umelej pľúcnej ventilácii,“ napísal Kollár okrem iného na sociálnej sieti.

Doktor Lakota varuje: Očkovanie ľudí mRNA vakcínami proti SARS-COV-19  je potrebné okamžite zastaviť!
Celý svet bojuje s koronavírusom už viac ako rok a pol, lenže zatiaľ to na veľké víťazstvo nad zákernou chorobou nevyzerá. A to napriek mohutnej vakcinácii za ostatné mesiace. Peter Lipták zverejnil status, v ktorom právnik Peter Weis priblížil... Čítať ďalej
19 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik