Ďalšia lobistka farmaceutických firiem Iveta Radičová nabáda na očkovanie.
27 | 06 | 2021 I Petra Demková

Ozvala sa Iveta Radičová. Na srdci má zdravie a bezpečie Slovákov. „Vakcíny vraj vyvinuli príliš rýchlo, a preto nemôžu byť spoľahlivé,“ kritizuje myšlienkové pochody Slovákov. Podľa nej očkovaním sa dáva šanca životu.


„Skončil sa núdzový stav, futbalové štadióny sú plné divákov, ožili verejné priestory, školy, pracoviská. Vyprázdňuje sa čakáreň na očkovanie. Akoby začal prevažovať pocit: Mne sa nič nemôže stať, je to za nami, nepotrebujem chrániť ani seba ani okolie““ začala príspevok na sociálnej sieti bývalá premiérka.

Marček: Na Paneurópskej vysokej škole, ktorú riadi Radičová, sa diskriminuje kvôli politickým názorom  
Peter Marček nakrútil video s Luciou Majkovou, ktorá prednáša na Paneurópskej vysokej škole. Zároveň si tam robí doktorát. Po jej vstupe do hnutia, v ktorom pôsobí aj Marček, jej chcú činnosť na škole zakázať. Čítať ďalej
26 | 06 | 2021 | Petra Demková


„Vakcíny vraj vyvinuli príliš rýchlo, a preto nemôžu byť spoľahlivé. Aj hranice sú otvorené, aj na dovolenky sa cestuje. Počkáme, či naozaj príde tretia vlna, veď ani tí, čo hovoria, že sa máme zaočkovať, nie sú zaočkovaní, tak asi nie sú presvedčení, že je to potrebné. Všetky takéto úvahy sú medzi ľuďmi prítomné,“ napísala Radičová narážajúc na Igora Matoviča, ktorý sa tiež do očkovania nehrnie.

Podľa Radičovej nebyť povinných očkovaní, podliehame množstvu chorôb. „Nechcime si zopakovať minulý rok a pol. Znížme riziko ďalších strát. Skúsme si pomôcť a dať si šancu života ako tak normálnejšieho. Očkovanie túto šancu zvyšuje,“ ukončila svoju úvahu bývalá premiérka.

Krčméry, Jarčuška aj Kalavská s manželom sa zúčastnili kongresu v Miami, ktorý sponzoroval Pfizer
Na stránke inenoviny.sk sa objavil článok aj s dokumentáciou, z ktorej vyplýva, že naši poprední vedci, ktorí v prvej línii bojujú za očkovanie, sa v minulosti zúčastňovali lukratívnych kongresov. Jedným z nich bol kongres v Miami. Účasť im platil... Čítať ďalej
26 | 06 | 2021 | Petra Demková