Baránek: Nie som idiot, aby som si nechal pichnúť podmienečne schválenú vakcínu
27 | 06 | 2021 I Petra Demková

Analytik Ján Baránek si všíma hystériu šírenú vládou. Pomaly sa dostaneme aj k „dezinfekcii plameňometom,“ napísal. Dáta bez pátosu však prišli s informáciou, že smrtnosť Delta mutácie je desaťkrát nižšia. Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc. dokonca tvrdí, že smrtnosť je až dvadsaťkrát nižšia. Vláda však podľa analytika potrebuje udržať paniku.



Kam až zájdu s číslami?

„Priatelia, máme tu teda Delta variant Covid-19. Sledujem médiá, hoci s nechuťou, a vidím, že dôvodov na paniku je viac ako dosť. Napríklad - britský variant bol o 60 percent infekčnejší ako pôvodný covid. No a Delta je o 70 percent infekčnejší, ako britský! (Nie som si istý, či som tie percentá neprehodil, v konečnom dôsledku, ako hneď zistíte, je to jedno.) Ak to takto pôjde ďalej, ku koncu roka tu budeme mať variant šíriaci sa rýchlosťou svetla,“ vysmieva sa z absurdných čisiel analytik.

Neskoro, trápne a smiešne! Hovorí aj o dnešných odborárskych protestoch Ján Baránek
26 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová

Bude aj dezinfekcia plameňometom?

„Jednoducho povedané bubliny, lockdowny, respirátory a plynové masky, dezinfekcia plameňometom bude samozrejmosťou, očkovať budeme už aj spermie! Verím, že viacerých z vás práve zamrazilo, niektorí si hovoríte, že som nezodpovedný zľahčovač a pripíšete mi na vrub nejaké tie ľudské životy. Smelo, milí hysterici a panikári. Smelo. Ale pekne po poriadku,“ pokračuje Ján Baránek.
Média dostali peniaze za propagáciu

„Slovenské médiá vraj dostali od štátu nejaké tie € za propagáciu očkovania. Tak to aj vyzerá. Dnes, v nedeľu, nepočúvam nič iné, len či sa ten a ten politik pôjde očkovať. Ako u blbcov. Doslova. Médiá nadháhaňajú divákov ako pes ovce. To, že EMA schválila očkovacie látky podmienečne je irelevantné, to že WHO vyslovene neodporúča očkovanie pre osoby mladšie ako 18 rokov, tiež. Idú ako buldoci. Slepo a zaťato,“ opisuje dianie politológ.
Vedci však hovoria čosi iné

„Ale je tu problém. Veľký problém. Iniciatíva Dáta bez pátosu totiž prišla s informáciou, že smrtnosť Delta variantu je desaťkrát nižšia ako predchádzajúceho variantu. Ale to nie je všetko! Český epidemiológ a vakcinológ Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc. dokonca tvrdí, že smrtnosť je dvadsaťkrát nižšia! Teda jedno promile. V realite to znamená, že z 1 000 nakazených umrie 1. Slovom jeden!“ pripomína novinky zo sveta vedy Baránek.

Slováci pozor: Po zaočkovaní vakcínami Pfizer a Moderna je zvýšené riziko myokarditídy a perikarditídy!
Slovensko je krajinou, ktorá v súčasnosti nemá zaočkovaných veľa obyvateľov. Aj preto sa rozbehla mohutná kampaň, aby sa to zlepšilo. Na povrch sa však dostávajú informácie, ktoré stavajú vakcíny Pfizer a Moderna do zlého svetla. Čítať ďalej
27 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Mizerné čísla... ale panika je potrebná

„Problémom pre médiá a vládu teda nie je samotný vírus, ale niečo úplne iné. Ako aj na základe takto mizerných čísiel (teda pre ich potreby mizerných) udržiavať paniku, vyrábať ďalšie ´vlny´, lockdowny, testovania a najmä ako zdôvodniť potrebu očkovania! Lebo čísla nepustia... Takže môžu ich zamlčiavať, manipulovať, ale to na veci nič nezmení. V konečnom dôsledku je na každom z vás, či pristúpite na túto hru alebo použijete zdravý rozum,“ vyzýva politológ.
Očkovať sa nedám!

„Boris Kollár dnes v TV vyzval mienkotvorné osoby, aby sa vyjadrili k očkovaniu. Netvrdím o sebe, že som mienkotvorný. Ale za seba teda niečo poviem. Nie som idiot, aby som si do seba nechal pichnúť podmienečne schválenú vakcínu kvôli vírusu, ktorý má smrtnosť jedno promile. Teda ešte raz, umrie jeden z 1 000 nakazených. Takže – očkovať sa nedám!" uzavrel úvahu Ján Baránek.

Dáta bez pátosu: Ak náš poradný orgán neupraví Covid automat, nezmyselne Slovákom pokazí leto
Analytici upozorňujú na nesprávne nastavenie nášho Covid automatu. Problémom je Lengvarského odborník Pavelka, ktorý v súčasnosti vedie epiteam. Neprimerane straší. Ak nastavenia nezmenia, Slovensko sa začne už v lete zatvárať. Podľa analytikov... Čítať ďalej
27 | 06 | 2021 | Petra Demková