WHO začala cúvať: Deti by nateraz nemali byť očkované!
24 | 06 | 2021 I Diana Zaťková

A je to vonku! WHO začala cúvať: Deti by nateraz nemali byť očkované! Budú sa odporúčaním politici riadiť, alebo budú ďalej trvať na očkovanie 12-ročných a dokonca aj mladších detí? Pýta sa portál infovojna.sk.



Vraj to nie je vakcína

Americký doktor Joseph Mercola prehlasuje, že ľudia zaočkovaní mRNA látkami v skutočnosti podstupujú génovú terapiu a nie vakcináciu! Pfizer a Moderna totiž nezodpovedajú zákonnej definícii očkovacích látok, ale dokonale u nich sedí popis na génové terapeutiká používané pri liečbe proti vírusu HIV!

Vkladanie RNA sekvencií do buniek s cieľom autonómnej produkcie mikrobiologických látok zodpovedá laboratórnym pokusom, ale nie podmienkam vakcinácie!
WHO sa spamätala

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) práve urobila škrt cez rozpočet v plánoch politických elít na očkovanie detí. V práve zverejnenom bulletine WHO upozorňuje a odporúča, že deti by sa nateraz nemali očkovať vakcínami proti koronavírusu, iba by mali dostávať bežné a štandardné vakcíny proti detským chorobám podľa štandardných očkovacích plánov.

Čína zahladila stopy úniku covidu z laboratória, tvrdí Trump
„Teraz je už veľmi neskoro. Myslím si, že dôkazy boli zničené,” povedal bývalý americký prezident. Uviedol Rbc.ru. Čítať ďalej
24 | 06 | 2021 | Imrich Kovačič


Podľa WHO sa doteraz ukazuje, že deti a mládež nie sú hlavným terčom vírusu, chorobnosť detí je okrajová a minimálna. A práve o to väčšie zdesenie potom vyvoláva slepé tlačenie politikov do toho, aby sa začali očkovať aj deti.

Svetová zdravotnícka organizácia oficiálne dupla na brzdu a očkovanie detí neodporúča! Lenže, budú sa politici týmto odporúčaním WHO riadiť? Všetci vieme, že v drvivej väčšine prípadov sa politici zariadia podľa seba. 

Takže je potrebné deti stoj čo stoj aspoň naočkovať experimentálnymi roztokmi, ktoré ale podľa všetkého vôbec nie sú vakcínami.

Pandemická situácia v Rusku sa natoľko zhoršuje, že štvrťfinálový zápas EURO 2020 v Petrohrade visí na vlásku
24 | 06 | 2021 | Diana Zaťková

Povinná génová terapia?

Vzhľadom k tomu, že po celom svete silnie volanie po povinnom očkovaní proti COVID-19, je dôležité pochopiť, čo tieto injekcie vlastne znamenajú. "Vakcíny" s mRNA vytvorené spoločnosťami Moderna a Pfizer sú v skutočnosti génová terapia.

Výrobcovia liekov aj úradníci verejného zdravotníctva musia túto skutočnosť priznať. Nemôžete nariadiť génovú terapiu proti COVID-19, rovnako ako nemôžete vnútiť celej populácie, aby podstúpili génovú terapiu proti rakovine, ktorú nemajú, a ktorá im možno nikdy nehrozí.

Zaujímavé je, že mainstreamové médiá, tzv. Overovatelia faktov a rôzne skupiny vykladačov tej jedinej a správnej pravdy trvajú na tom, že tvrdenia o génovej terapii sú falošné, hoci každý detail zistený o vakcínach hovorí o opaku.

To bude ale olympiáda: Žiadne povzbudenie, objatia, pivo ani autogramy. Povolené bude iba zdvorilé tlieskanie
Organizátori tokijských olympijských hier v stredu predstavili množstvo prísnych nových pravidiel pre divákov na olympijských hrách. Alkohol, objatia, povzbudzovanie a rozdávanie podpisov je zakázané. Môžete iba zdvorilo tlieskať. Aj to iba pod... Čítať ďalej
24 | 06 | 2021 | Diana Zaťková