Otrasný nález v Kanade: Pri škole našli ďalšie hroby stoviek detí. Tie utýrali cirkevní učitelia
24 | 06 | 2021 I Diana Zaťková

Kanadské médiá v stredu informovali, že v blízkosti bývalej internátnej cirkevnej školy pre deti pôvodných obyvateľov v západnej Kanade sa našli stovky neoznačených hrobov. 


Hroby sa našli v meste Marieval v provincii Saskatchewan na pozemku, ktorý patril katolíckej cirkvi. Ako informoval portál cbc.ca, prekopávanie pozemku v okolí bývalej školy sa začalo po objavení pozostatkov 215 detí pochovaných na pozemku bývalej cirkevnej internátnej školy v meste Kamloops v provincii Britská Kolumbia.
Miesto vyučovania násilie

Táto škola v Britskej Kolumbii bola najväčšou spomedzi 139 rezidenčných škôl založených v Kanade koncom 19. storočia, ktorých cieľom bola asimilácia pôvodného obyvateľstva.

Celkovo bolo v Kanade do takýchto škôl nútene zapísaných približne 150 tisíc detí indiánov, inuitov a Métisov. Miesto učenia sa však žiaci zo strany učiteľov a vychovávateľov viac stretávali s fyzickým a sexuálnym násilím.

Veľký problém: Amerika pripúšťa neočakávané problémy so srdcom u dospievajúcich po očkovaní mRNA vakcínou
24 | 06 | 2021 | Diana Zaťková

Kultúrna genocída

Cieľom takýchto zariadení bolo zbaviť ich vlastnej kultúry i materinského jazyka, píše portál interez.sk. Nevedno, prečo si na to cirkevné školy v Kanade vybrali práve tento spôsob.

Vo vyhlásení citovanom niekoľkými kanadskými médiami, vrátane CBC a CTV, komunita Cowessess uviedla, že objav stoviek neoznačených hrobov v Marievale je šokujúci.

Vládna vyšetrovacia komisia pred časom deklarovala, že Kanada svojím konaním voči potomkom pôvodných obyvateľov a ich rodinám spáchala “kultúrnu genocídu”.

WHO začala cúvať: Deti by nateraz nemali byť očkované!
A je to vonku! WHO začala cúvať: Deti by nateraz nemali byť očkované! Budú sa odporúčaním politici riadiť, alebo budú ďalej trvať na očkovanie 12-ročných a dokonca aj mladších detí? Pýta sa portál infovojna.sk. Čítať ďalej
24 | 06 | 2021 | Diana Zaťková