Nepanikárte. Delta variant nie je nebezpečný. Dokazujú to dáta z Veľkej Británie
24 | 06 | 2021 I Peter Sulek
Médiá, politici a niektorí vedci vyvolávajú zbytočnú paniku. Poukázal na to vo svojom blogu advokát Peter Weis. Upozornil, že dáta z Veľkej Británie dokazujú neopodstatnenosť strachu z takzvaného variantu delta.

Podľa Weisa delta variant nového koronavírusu nie je taký nebezpečný, ako sa nám snažia nahovoriť médiá hlavného prúdu, mnohí politici a niektorí vedci. Doslova tvrdí, že sa opäť šíria nepodložené správy a klamstvá.
Šírenie neopodstatneného strachu a paniky

"Pozrite si k tomu toto video (odkaz nižšie). S rastúcim podielom delta „indického“ variantu na celkovom počte prípadov v Anglicku zároveň klesal počet hospitalizácií. Prečo opäť šírite strach? O čo vám ide NAOZAJ? Vymeňte tých údajných odborníkov. Okamžite. Kým nenarobia ešte viac zla," píše advokát na svojom blogu.

V ním zmienenom videu sa poukazuje na oficiálne dáta z vládnej stránky Veľkej Británie. Každý si ich môže pozrieť a overiť.

Ako ukazujú tieto dáta, v strede apríla tvoril delta variant v Británii 10 percent zo všetkých prípadov. V prvej polovici mája to bolo už 50 percent a v druhej polovici mája už 75 percent. Na začiatku júna to bolo až 90 percent.

Človek by teda očakával, že v situácii, kedy v danej spoločnosti na 90 percent dominuje variant delta a médiá o ňom informujú ako o obrovskom nebezpečenstve, bude sa v krajine diať hotový armagedon. Ako už asi mnohí tušia, nič také sa v Británii nedeje. Žiadne preplnené nemocnice ani zvýšený počet úmrtí. A už vôbec nie žiadny armagedon.

Grafy ukazujú veľmi jasne, že počet nových pozitívnych prípadov len veľmi mierne stúpa, ale žiadne zvyšovanie úmrtnosti sa nedeje ani hospitalizácie nijako zásadne nerastú!



Advokát Weis: Vakcíny nie sú vakcínami, očkovanie je experiment, ide o vojnové zločiny
Vakcíny proti COVID-19 sa nachádzajú v tretej fáze testovania. Nazývať však tieto látky vakcínami je sporné. Je to skôr experimentálna génová terapia. Hovorí advokát Peter Weis v rozhovore pre Online magazín 40plus.sk Čítať ďalej
15 | 06 | 2021 | Peter Sulek