Jana Laššáková: Pani prezidentka lobuje za vládu - lebo peniaze
24 | 06 | 2021 I Ivan Brožík

Pani prezidentka z času na čas prečíta občanom príhovor. Jej poradcovia si predsa mzdu musia aj nejak zaslúžiť. Nebýva to častý jav, ale predsa len - po kritike už aj zo strany médií, že sa málo venuje propagácii očkovania, podľahla.


"Je povzbudivé vidieť, že aspoň čítať vie. Možno by sa mohla začítať aj do Ústavy SR." Ironizuje na webe veci-verejne.sk  právnička Jana Laššáková.

"Mnohí „konšpirátori“ sa nechávajú uniesť vášňami a tvrdia, že pani prezidentka lobuje za farma-firmy. Omyl, vážení! Ona lobuje za túto vládu!" Konštatuje právnička a vysvetľuje hneď dôvody svojho tvrdenia.
Vakcíny proste treba do ľudí "vypichať"

"Za vakcíny sme minuli „majland“ a treba ich minúť, inak ich náš hlavný šašo nahádže do Dunaja alebo daruje. No ak by sme museli vynakladať ďalšie peniaze z rozpočtu ešte aj za kontroly na hraniciach, štát sa nedoplatí! Tí policajti a vojaci tam nestoja len-tak! Aj tých platíme! Každý deň štyri zmeny!" Pripomína !účtovnícky dôvod" náhlej a nečakanej aktivity pani prezidentky Jana Laššáková.
Z rozpočtu sa vyhadzovať na ľudí nebude, lebo by nebolo z čoho kradnúť

"A ak by sme minuli peniaze z rozpočtu na ich výplaty, nebude z čoho kradnúť. Pardóóón, chcela som napísať, nebude na iné rezorty!" Vysvetľuje svoj logický názor právnička.
Eurohujeri musia byť pred infarktom

"Nezabudnite na to, že aj najväčší skeptici k projektu EÚ chválili aspoň zrušenie hraničných kontrol, ktoré však boli po príchode covidu opätovne zavedené. Ak tento stav zostane dlho, eurohujeri sa zbláznia, lebo hlasy za vystúpenie z EÚ budú hlasnejšie…" Píše na webe veci-verejne.sk právnička Jana Laššáková.

(Medzititulky red. HD.)

Laššáková: Politici by mali využiť nadprirodzené vlastnosti na ekonomické opatrenia. Veď už vedia čo bude na jeseň!
"Je ťažké zostať nad vecou. Je ťažké nekričať na niekoho, ak máme pocit, že sa mýli. Je ťažké zostať ticho, ak niekto vyjadruje chybný názor. Je ťažké udržať si kontrolu nad emóciami, keď nás niekto ponižuje alebo nami pohŕda len preto, lebo... Čítať ďalej
19 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová