Laššáková: Politici by mali využiť nadprirodzené vlastnosti na ekonomické opatrenia. Veď už vedia čo bude na jeseň!
19 | 06 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Je ťažké zostať nad vecou. Je ťažké nekričať na niekoho, ak máme pocit, že sa mýli. Je ťažké zostať ticho, ak niekto vyjadruje chybný názor. Je ťažké udržať si kontrolu nad emóciami, keď nás niekto ponižuje alebo nami pohŕda len preto, lebo necítime rovnakú mieru ohrozenia vírusom ako ona či on." Judita Laššáková


Judita Laššáková je právnička, ktorá má na aktuálne dianie vždy iný pohľad, ako ponúka mainstream. V najnovšom príspevku, ktorý zverejnil portál Infovojna sa zamerala na avizovanú jesennú karanténu. Tá súvisí s očakávaným prepuknutím tretej vlny pandémie. "Tí, čo už dnes hovoria o jesennej karanténe, by sa nad sebou mali hlboko zamyslieť. Predovšetkým preto, lebo sami žijú v karanténe strachu a chcú v nej uväzniť celú spoločnosť. Možno preto, lebo poniektorí z nich sú morbídne obézni. Ich strachy a úzkosti však nesmú Slovensko premeniť na totalitu karantény," píše hneď v úvode.
Je hriech nevyužiť jasnozrivosť členov vlády

"Človek priam žasne nad tým, akú prezieravú vládu má Slovensko! Nikto z vlády nevie povedať, čo bude zajtra ani po zajtra, ale už teraz vedia, že bude tretia vlna koronavírusu! S takýmto talentom by sa mali radšej sústrediť na ekonomické opatrenia. Pomohli by zadlženým prevádzkam, živnostníkom a vôbec celej ekonomike," píše trochu sarkasticky.

Matovičov status opäť pobúril Slovákov. Túto „nakladačku“ si „za uši“ len tak ľahko nedá
Šéf OĽaNO opäť vo svojom statuse stúpil do ho*na. Ak si Igor Matovič myslel, že ním poníži Richarda Sulíka tak sa veľmi prerátal. Ľudia mu to v diskusii pod jeho statusom poriadne „natreli“. Čítať ďalej
18 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik


Judita Laššáková v článku na portáli Infovojna odporúča využiť jasnozrivosť a nadprirodzené schopnosti členov vlády. Tie by Slovensko mohli podľa nej dostať na čelo svetových hospodárskych veľmocí. "Keď už teraz sa vie, čo bude na jeseň! Alebo by poniektorí zodpovední mohli skúsiť šťastie v oblasti veštenia z kávovej usadeniny či tarokových kariet," zdôrazňuje.
Novinári by sa mali pýtať niekoho, kto tomu rozumie

Judita Lašáková navrhuje novinárom, aby sa pýtali napríklad europoslancov. Aj na Covid pasy. To je totiž téma, ktorá podľa nej rozdeľuje spoločnosť, ale aj stanovuje pravidlá a mantinely. Upozorňuje, že občania si po roku poslúchania protiústavných opatrení nechali poslušne vpichnúť vakcínu proti ochoreniu Covid-19, len aby získali slobodu. "A zrazu musia počúvať, že zavedenie štátnej karantény na jeseň pre občanov vracajúcich sa zo zahraničia je možné," píše.
Umenie dehonestovania občanov priviedol Igor Matovič k zvrátenej forme dokonalosti

Vlády členských štátov EÚ sa vlani podľa Judity Laššákovej stavali k určitým skupinám občanov ako k dobytku. Spoločnosť rozdeľovali nenávistnými rečami. Umenie dehonestovania občanov priviedol podľa Laššákovej k zvrátenej forme dokonalosti Igor Matovič.

Pellegrini: "Skoro som odpadol! Najskôr perverzný nápad o povinnom očkovaní, a potom klamstvá o mne!"
Expremiér Peter Pellegrini ostro vystúpil proti hnutiu OĽANO, ktoré prišlo s "perverzným nápadom o povinnom očkovaní". Na mušku si nekompromisne zobral aj poslanca Juraja Krúpu a žiada od neho ospravedlnenie. Krúpa totiž o Pellegrinim povedal, že... Čítať ďalej
18 | 06 | 2021 | Diana Zaťková


"Stojí nám to zato? Stojí nám nejaký politik, často odtrhnutý od reality, a ako sa zdá aj od práva za to, aby sme pochovali dobré susedské vzťahy?" Pýta sa Laššáková a hneď aj dodáva, že ak potrebujeme pomoc, skôr ako politik nám pomôže sused!
Nikto by sa nemal vyjadrovať k veciam, ktorým nerozumie

"Je jednoduché povedať nejakému odborníkovi, aby sa držal svojho kopyta a nevyjadroval sa k veciam, ktorým vôbec nerozumie! Aj vyjadrenie pána profesora Krčméryho by mohlo byť klasifikované ako šírenie poplašnej správy. Adresátmi sú vracajúci sa dovolenkári a cezhraniční pracovníci, ktorých uzavretie do dehonestujúcej štátnej karantény je Bruselom zakázané," dodáva na záver.

Portál Infovojna ponúka aj znenie ustanovenia, v ktorom je podľa Laššákovej uvedená aj situácia štátnej karantény.

Baránek: Stratil som ilúzie o ľuďoch ako o mase. Nezaslúžite si štát, slobodu, volebné právo
"Pseudovedci vypisujú kraviny, robia semafory, sprostosti. Tu je zákaz, tam je povolené. Každý deň tvrdíte iné a štvrtý deň urobíte úplne iné. Za hurónskeho pokriku tu robíte chaos s podporou vášho náčelníka. Som znepokojený tým, že vám to ľudia... Čítať ďalej
18 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová