Boris Kollár nechce sprivatizovanú spravodlivosť. Nevylúčil ani koniec koalície
23 | 06 | 2021 I Gabriela Fedičová

Boris Kollár bol dňa 22. júna hosťom Márie Hlucháňovej v relácii Ide o pravdu. Z rozhovoru sa dozvieme, aký má predseda parlamentu názor na tretiu vlnu pandémie. A tiež, či sa stotožňuje s názorom svojho straníckeho kolegu Milana Krajniaka o tom, že minister vnútra Roman Mikulec nemá svoj rezort pod kontrolou.


Rozhovor s predsedom parlamentu Borisom Kollárom bol zverejnený na portáli Pravda. V úvode hovorí o katastrofe pre Slovensko, keby bola tretia vlna pandémie spojená s lockdownom. Aj o koaličnom napätí ohľadom výstavby nájomných bytov a jednorazových príspevkov pre deti.

Počas rozhovoru Boris Kollár nepripustil na koaličného partnera Igora Matoviča s ktorým si rozumie v sociálnych otázkach. 116 miliónov eur sa vyčlenilo pre deti z rodín v hmotnej núdzi a ďalších trištvrte milióna pre ďalšie deti v septembri.

"Ako sme na tom s návratom Počiatekovej vily do rúk štátu?" pýta sa Radovan Bránik
"Pred voľbami ste nás žiadali, aby sme vám pomohli poraziť mafiu. Nuž, teraz by sa patrilo nám ukázať, že ste to mysleli vážne. A že ste vtedy na Azúrovom pobreží len lacno neklamali." Citát Radovan Bránik Čítať ďalej
23 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová

Reakcia Borisa Kollára na tvrdenia Milana Krajniaka

Boris Kollár sa zastal svojho straníckeho kolegu Milana Krajniaka. „Nemám výhrady voči Romanovi Mikulcovi (OĽaNO), ale nechcem sprivatizovanú spravodlivosť. Ak sa podozrenia potvrdia, potom to poviem o Mikulcovi aj ja.“ povedal Kollár v relácii Ide o pravdu na portáli Pravda. Reagoval tým na vyhlásenie ministra Milana Krajniaka o tom, že minister vnútra Roman Mikulec nezvláda svoj rezort.

"Šéf parlamentu sa spolieha na inšpekciu ministerstva vnútra, ktorá podozrenia preveruje. V prípade, že sa potvrdia a budú mať obludné dosahy nevylúčil koniec koalície," píše portál portál Pravda.

Prvú bitku vyhrala NAKA. Kto nakoniec vyhrá celú vojnu? Píše Roman Michelko
"Vojna policajtov naďalej pokračuje. Na strane jednej je Slovenská informačná služba. Tá už pred mnohými mesiacmi poukázala na hrubé nezákonnosti, ktoré pácha časť vyšetrovateľov pracujúcich na silne exponovaných politických kauzách. Nateraz sa ale... Čítať ďalej
23 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová

Podporuje vznik lotérie či finančnú odmenu pre zaočkovaných ľudí

V relácii vyzval Igora Matoviča, aby uvoľnil financie a podporil lotériu či finančnú odmenu pre zaočkovaných ľudí. Pre Slovensko by tretia vlna pandémie bola katastrofou. Vládu viní zo slabej kampane v prospech očkovania proti ochoreniu COVID-19.

Kritický bol aj k opozícii. Lídri Roberta Fica (Smer) a Peter Pellegrini (Hlas) sa podľa neho o očkovaní nevyjadrujú jednoznačne ako o východisku z pandémie. „Vykrikujú o príspevkoch pre deti a nechajú národ zdecimovať blbou chorobou,“ povedal rozčúlene.

Celý rozhovor si môžete pozrieť v relácii Ide o pravdu. Zverejnený bol na portáli Pravda.

Putin: "Napätie v Európe stúpa. Môže to znamenať ďalšie roztrhnutie kontinentu"
23 | 06 | 2021 | Diana Zaťková