Ukrajinskí zaľúbenci sa na znak svojej lásky k sebe pripútali. Po štyroch mesiacoch chcú ísť čo najďalej od seba
19 | 06 | 2021 I Diana Zaťková
Dve ukrajinské hrdličky, ktoré sa na Valentína pripútali reťazou, aby otestovali svoj vzťah, sa rozhodli po štyroch mesiacoch rozseknúť putá a rozísť sa každý svojou cestou, informuje portál RT.




Tých 123 dní, keď bol mladý pár navzájom spojený, vrátane prezliekania a chodenia na toaletu, si vyžiadali svoju daň. Viktórii Pustovitovej a Alexandrovi Kudlajovi z mesta Charkov vo štvrtok v Kyjeve prestrihli reťaz. Boli pri tom obklopení kamerami a bombardovaní otázkami domácich i miestnych novinárov.
Keď nie láska, aspoň rekord

Sprevádzal ich aj zástupca z Národných rekordov Ukrajiny Vitaly Zorin, ktorý potvrdil, že dvojica má teraz rekord v najdlhšom čase, čo boli pripútaní k inej osobe. Po rozdelení sa títo dvaja nevedeli dočkať, kedy pôjdu každý svojou cestou.

Počas obradu lámania reťazí obaja odhalili, že sa teraz chcú rozvíjať samostatne a najlepšie čo najďalej od seba. Pustovitova sa dokonca presunie do úplne inej časti krajiny.

„Niečo sa deje“: UFO ohrozuje národnú bezpečnosť USA
Členovia amerického Kongresu varovali, že UFO predstavuje „ohrozenie národnej bezpečnosti“. Dostali totiž podrobné informácie o očakávanej správe Pentagonu o neidentifikovaných vzdušných javoch, ktorá má byť zverejnená ešte pred 25. júnom, píše... Čítať ďalej
18 | 06 | 2021 | Diana Zaťková


Pustovitová poznamenala, že sa čoskoro vráti do „plnohodnotného života“, dúfajúc, že ​​tento príbeh bude „skvelým príkladom pre všetky páry na Ukrajine“.
Ublížilo im to

Podľa Kudlaja sa predtým veľmi dobre nepoznali a obaja si uvedomili, že majú „odlišný pohľad na život“. "Zlepšili sme si komunikáciu, dôkladne sa poznáme. A zdravý rozum naznačoval, že ani ja, ani Vika, sme takýto vzťah nepotrebovali. Len nám to ublížilo,” uviedol Kudlaj.

Teraz plánuje pár dať zlomený reťazec do aukcie a dúfajú, že zarobia 3 milióny hrivien (110 000 dolárov).

Reputácia nemeckej armády je ohrozená: Vojaci čelia obvineniami z antisemitizmu a sexuálneho zneužívania v Litve
18 | 06 | 2021 | Diana Zaťková