Matovič má mačku, Blaha psa. Však aj ich gazdovia sú na seba ako mačka a pes
19 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha sa v statuse pochválil má po prvýkrát v živote psa. Aký to paradox v zrovnaní s Matovičom a jeho mačkou. Každopádne je to v porovnaní s ich pánmi zaujímavá „hra prírody“.


Každý isto vie, že pes šteká a mačka mňaučí. A teraz si to rozoberme na drobné – Blaha po Matovičovi v posledných mesiacoch šteká doslova ako pes, kým Matovič mňaučí, že on nič a všetci mu ubližujú. No nie je to paradox a nádherná zhoda prírody?

Matovič sa na začiatku mesiaca pochválil týmto mačiatkom. Zdroj: FB / Igor Matovič


Blaha sa v statuse priznáva, že manželka ho polroka lámala a on polroka odolával. „Dnes Zuzka vyhrala. Máme psa. Prvýkrát v živote. Volá sa Frida. (Hej, hej, ako Frida Kahlo-mexická maliarka, pozn.red., aspoň niečo som vybojoval) Má osem týždňov. A dnes sme si ju vyzdvihli v útulku v Považskej Bystrici,“ prezrádza podpredseda Smeru-SDS a dodáva, že Fridu dostala od neho manželka ako darček k ich 10. výročiu svadby.

„Detičky sa tešia zo šteniatka... a ja? Ja len dúfam, že ranné venčenie neostane na mňa. Dnes si s ňou kuknem Portugalsko - Nemecko a uvidíme, či z nej bude parťák. Máte nejaké rady ohľadom psíkov, priatelia?“ prosí v závere svojho statusu Ľuboš Blaha. Hádam z Fridy nebude taký „pitbull“ ako jej gazda. Matovič sa priznal, že si umyl hlavu mačacím šampónom, čím zvieracím nás prekvapí jeho politický rival Blaha?

 

Belousovová: Hlavným posolstvom ministra financií je, že sa umyl šampónom pre mačky!
"Naozaj tento človek má empatiu na úrovni nie nula , ale mínus. Psychopat bez emócií, ktorý žije vo vlastnom svete, kde sa teší z nahrabaných peňazí a jemu je dobre. A na ostatných kašle." Takto zhrnula národniarka Anna Belousovová Matovičovu rannú... Čítať ďalej
18 | 05 | 2021 | René Skalný