Belousovová: Hlavným posolstvom ministra financií je, že sa umyl šampónom pre mačky!
18 | 05 | 2021 I René Skalný

"Naozaj tento človek má empatiu na úrovni nie nula , ale mínus. Psychopat bez emócií, ktorý žije vo vlastnom svete, kde sa teší z nahrabaných peňazí a jemu je dobre. A na ostatných kašle." Takto zhrnula národniarka Anna Belousovová Matovičovu rannú príhodu zo sprchy.


"Tak rozmýšľam, kedy táto vláda nebola v nejakej kríze,či sporoch." Začína svoj komentár na sociálnej sieti Belousovová. "Oni sa permanentne hádajú a navzájom vydierajú." Pokračuje.


"Teraz to zrejme bude o tom, ako si "rozdeliť" prostriedky z EÚ na obnovu plus každý z nich má v zákulisí ešte nejaké "špeciálne" požiadavky. Napríklad Kollár má jednu z najväčších starostí, ako vytiahnuť Pčolinského z basy, aby mu náhodou nerupli nervy a nezačal rozprávať.


Matovič zase potrebuje navýšiť výdavky štátneho rozpočtu o 3,5 miliardy €!" Upozorňuje bývalá politička.


Konečne! Matovič sa zbavuje parazitov!
18 | 05 | 2021 | Ivan Brožík

"Veď udržať si voličov, ktorí ho majú za najväčšieho vajdu niečo stojí a zo svojich ani straníckych peňazí si on predsa volebnú kampaň platiť nebude. Zaplatí si ju zo štátnych peňazí,t.j. z našich daní. Z cudzieho sa mu dobre rozdáva." Pripomína.


Ako ďalej pokračuje: "On má bohaté skúsenosti s tým ako zo spoločných urobiť svoje... Dosť draho nás vyšiel aj jeho výlet do Ameriky. Podľa neho sme na tom ako štát asi veľmi dobre, keď rozdával miliardy "chudobným" americkým biznismenom.


A asi sa na tom dobre zábava, keď namiesto vysvetlenia a transparentného odpočtu svojej práce verejnosti oznamuje, že sa umyl šampónom pre mačky.


Toto je hlavné posolstvo ministra financií a predsedu najsilnejšej koaličnej strany v čase krízy a mimochodom aj v čase , keď ľudia na Slovensku znášajú dôsledky živelných pohrôm." Píše Belousovová.


"Naozaj tento človek má empatiu na úrovni nie nula , ale mínus. Psychopat bez emócií , ktorý žije vo vlastnom svete, kde sa teší z nahrabaných peňazí a jemu je dobre. A na ostatných kašle.


A takých je tam väčšina..." Uzatvára bývala podpredsedníčka Národnej rady na sociálnej sieti.


Belousovová: Pre Slovensko by bolo najlepšie, keby len chodili do práce a nič nechytali a nerobili
Súčasná koalícia vôbec nemusí chodiť ďaleko na to, aby v očiach opozície niečo pokazila. Anna Belousovová, predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť, jej už nie raz vyčítala mnohé jej lapsusy či prešľapy a konkrétna vo svojej kritike je aj... Čítať ďalej
17 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik