Lekár Andrej Janco šokuje: Očkovať sa nedám! Toto nie je vakcinácia, ale skôr génová terapia (VIDEO)
19 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Mnohí Slováci prehodnotili svoj postoj k očkovaniu proti koronavírusu a ich záujem oň pomaly opadá. Niektorí, ako doktor Andrej Janco, sú však od začiatku proti nemu. Vysvetľuje to aj vo videu, ktoré na sociálnej sieti zverejnil Rastislav Ilčík.


Rastislav Ilčík sa zhoduje s myšlienkami doktora Janca a v statuse uvádza, že lekár by mal chodiť priamo do diskusií o vakcínach s odborníkmi a poskytovať aj iné, komplexnejšie informácie ako tie, ktoré nám poskytujú prívrženci očkovania. „Bol by dobrý na vyvážené diskusie,“ píše v statuse Ilčík.
V Nemecku už zomrelo v súvislosti s očkovaním asi tritisíc ľudí

Video, ktoré zverejnil na sociálnej sieti je z relácie televízie TA3 Téma dňa. V jeho úvode sa moderátor doktora Janča spýtal, či je ešte stále odporcom očkovania, a či ho ešte stále odmieta. „Samozrejme, nemám dôvod to meniť svoj názor. Dospel som k nemu na základe poznatkov, pretože o tejto téme zo svojej praxe niečo viem. A práve preto, že som si aj o imunológii niečo naštudoval odmietam očkovanie ďalej,“ hovorí v úvode prezident Slovenskej lekárskej únie špecialistov, ktorý sa venuje celý život liečeniu infekčných chorôb a atestovaný je z imunologickej témy. „Keby to bola v pravom zmysle slova vakcína, tak to by bola iná vec, ale ono sa to podobá skôr na génovú terapiu ako na nejakú vakcináciu. Ak by sme to chceli nazvať vakcínou, tak by sme museli zmeniť definíciu vakcíny,“ dodáva doktor Janco.

Doktor Lakota varuje: Očkovanie ľudí mRNA vakcínami proti SARS-COV-19  je potrebné okamžite zastaviť!
Celý svet bojuje s koronavírusom už viac ako rok a pol, lenže zatiaľ to na veľké víťazstvo nad zákernou chorobou nevyzerá. A to napriek mohutnej vakcinácii za ostatné mesiace. Peter Lipták zverejnil status, v ktorom právnik Peter Weis priblížil... Čítať ďalej
19 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Tu nejde o nejaké percento zavakcinovaných ľudí, ale cieľom je potlačiť epidémiu, potlačiť veľmi nebezpečný vírus. Tu ale ide aj o zodpovednosť toho kto to indikuje, kto to urobí a čo s tým pacientom bude ďalej. Či ho vystavujeme nejakým aktuálnym akútnym komplikáciám, alebo chronickým komplikáciám. To sú všetko veci, ktoré treba zvážiť,“ upozorňuje Jančo, podľa ktorého nemecké úrady jasne povedali, že u nich zomrelo v súvislosti s očkovaním asi tritisíc ľudí. „V našich médiách nikde nepadla jediná zmienka o tom, že by po vakcinácii bolo v prepočte zomrelo nejakých 270 Slovákov, a vôbec sa nehovorí o tom, koľko komplikácií to spôsobuje,“ pridáva skúsený lekár.

Advokát Weis: Vakcíny nie sú vakcínami, očkovanie je experiment, ide o vojnové zločiny
Vakcíny proti COVID-19 sa nachádzajú v tretej fáze testovania. Nazývať však tieto látky vakcínami je sporné. Je to skôr experimentálna génová terapia. Hovorí advokát Peter Weis v rozhovore pre Online magazín 40plus.sk Čítať ďalej
15 | 06 | 2021 | Peter Sulek

To, čo sa stalo s medicínskou a lekárskou etikou je katastrofa

Keďže ľudia vedia, že je proti bezhlavému očkovaniu, tak mu ľudia posielajú ľudí s komplikáciami, ktoré u nikoho nie sú priznané v súvislosti s očkovaním. „Prečo?“ pýta sa Jančo, podľa ktorého je vakcína to, že zbaví vírusu vyvolať chorobu, ale nezbaví ho schopnosti vyvolať imunitnú odpoveď. „Jedna vec je to, čo chcete vidieť a druhá je, či chcete vidieť aj pravdu. A mám taký dojem, že pravda sa nám v tejto súvislosti nechce vidieť,“ šokuje doktor Janco. „Okrem toho po prvej vakcinácii sa asi u 20 až 25% ľudí vôbec nevytvoria protilátky, ale percento narastá až po druhej dávke. Lenže, dáte niekomu vakcínu, urobíte mu slobodu a on nakazí ďalších ľudí. Keby sa tieto veci pacientovi vysvetlili a keby bol niekto, kto za to zoberie zodpovednosť, lebo keď podpisujete informovaný súhlas s vakcínou, tak pacient na seba prakticky preberá celú zodpovednosť. Preto si môžu dovoľovať hoci aj lekárnici navrhovať a hovoriť o nejakých zručnostiach. A kde je zodpovednosť za to, keď sa pacientovi niečo stane,“ pýta sa Janco.



„Je jasné, že nemusí byť zodpovednosť pokiaľ poprieme akúkoľvek súvislosť všetkého, čo sa po vakcinácii stane,“ pridáva lekár, podľa ktorého je to veľmi citlivá vec, ktorej sme mali venovať oveľa viac. To, čo sa stalo s medicínskou a lekárskou etikou je katastrofa, pretože stále viac podlieha politickým tlakom,“ neprestáva šokovať Jančo. „Zaočkovať sa nedám, pretože nemám dôvod aby som bol presvedčený, že vakcína je bezpečná. Naopak, začína sa hovoriť o tom, že práve v súvislosti s vakcínami sa objavujú nové varianty ochorenia,“ vypúšťa Andrej Janco na samý záver doslova bombu.

Hrôza: Keď očkujeme ľudí mRNA vakcínami, nechtiac ich zaočkujeme toxínom, tvrdí docent Bridle
O vakcínach a ich zložení sa toho síce už popísalo dosť, doktor Peter Lipták ale vo svojom statuse zverejnil štúdiu vedcov, ktorý sa zamerali na mRNA vakcíny. Štúdia, akú robili oni zatiaľ ešte nikto neurobil. Čítať ďalej
14 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik