Joe Biden tesne po tlačovke stratil nervy, keď odstal od novinárky poslednú otázku
18 | 06 | 2021 I Tibor Sipos

Na samom konci tlačovej konferencie prezidenta USA Joe Bidena, ktorá sa konala po výsledkoch skončení ženevského summitu, došlo k nečakanej situácii, informuje portál PZ.


Na otázku americkej novinárky o tom, prečo si je "istý", že Vladimir Putin zmení svoje správanie voči USA, Biden, ktorý už opúšťal pódium, sa obrátil k autorke otázky a povedal dosť ostro: "Vôbec si nie som istý, že zmení svoje správanie. Prečo sa k čertu na to stále pýtaš?"

Keď sa Kaitlan L. Collinsová, ktorá zastupovala CNN, pokúsila vysvetliť svoju otázku, Joe Biden zdvihol prst a pokračoval: "Kedy som povedal, že som si istý? Buďme úprimní: Povedal som, že jeho správanie by sa zmenilo, keby zvyšok sveta reagoval na ruskej akcie, a to by poškodilo jeho postavenie na svetovej scéne . Nie som si istý ničím. Len konštatujem fakt."

"Avšak," trvala na svojom novinárka, "vzhľadom na to, že (Putin) v minulosti svoje správanie nezmenil, a na tlačovej konferencii, ktorú usporiadal po niekoľkých hodinách rokovaní s vami, poprel svoju účasť na kybernetických útokoch, a odmietol dokonca vymenovať Navalného, ako to súvisí s "konštruktivitou" schôdze?"

"Ak tomu nerozumieš, znamená to, že nerobíš dobre svoju prácu," odsekol Biden ostro, než konečne opustil tlačovú konferenciu.

Black Lives Matter v Rusku nechceme, povedal Putin o extrémistickom hnutí
Ruský prezident Vladimir Putin k extrémistickému hnutiu Black Lives Matter pôvodom zo Spojených štátov uviedol, že Rusko súcití s ​​obyvateľmi Spojených štátov. Nechce však, aby sa niečo podobné dialo na jeho území. Nedovolí... Čítať ďalej
17 | 06 | 2021 | Peter Sulek