Ministra práce Krajniaka nezaujímajú vaše problémy. On sa stará o profilovú fotku na Facebooku!
13 | 06 | 2021 I Aneta Leitmanová
Ministra práce Milana Krajniaka nezaujímajú vaše problémy. On je pohltený vlastnou osobou a vskutku kardinálnou otázkou: Akú profilovú fotku si mám zavesiť na Facebook? Na sociálnej sieti dokonca vyhlásil na túto tému anketu!
Fotka, čo vraj vyšla

Najprv Krajniak zavesil na Facebook túto fotku:



K fotografii napísal krátky status: "Táto fotka celkom vyšla. Odporúčate mi ju dať si ako profilovú? Ak áno, dajte páčik ?, ak mám ostať pri pôvodnej, dajte srdiečko ♥️"

Pod statusom sa spustila ostrá diskusia. Ľudia Krajniakovi nakladali, že takéto správanie nie je hodné ministra. Lenže do hlasovania sa zapojila aj sarkasticko-humoristická stránka Zomri. Navrhla, aby si minister práce dal ako novú profilovú fotografiu záber, na ktorom pózuje v povestných maskáčoch.
Fotka, čo vyhrala

A bolo vymaľované. Ľudia rozhodli a Krajniak musel kapitulovať. Na Facebooku má teraz túto profilovú fotku:



Krajniak k nej napísal krátky status hodný ministra zodpovedného za sociálne záležitosti: "Treba si vedieť spraviť vtip aj zo seba. Do ankety o fotke sa zapojilo Zomri. A tak nakoniec vyhrala tá v maskáčoch. Tak teda - nech sa páči."
A čo si o Krajniakovi myslia ľudia?




Ľudí však trápia iné veci, ako Krajniakove fotky. Marcela Ziatková to vidí jasne: "Ja by som vám dala otázočku. Kedy sa už nebude doplácať za lieky pre deti a pre dôchodcov? Nejako mi to nevychádza. Včera som vyberala lieky vnučke. A čuduj sa svete, zasa som doplácala. Minulý týždeň rodičom. A čo myslite.? To isté. Bože, ako nám len pomáhate."





Minister neoslnila ani Drahomíru Skovajsovu: "Máte starosti . Ja by som rada konečne uvítala kompenzáciu za neskorší odchod do dôchodku. Takže neviem. Moja otázka je, dostanem kompenzáciu za ušlé mesiace alebo nedostanem? A táto otázka určite trápi viacej žien. Nie len mňa"

A do tretice Mária Oláhová: "Skúste niečo prúžkované, to by vám svedčilo."

Do diskusie sa zapojili mnohí kriticky naladení občania. Spomedzi nich vyberáme už len zástupcu mužov. "Pán minister, a inak doma všetci zdraví? Až dnes oceňujem fakt, že v 90. rokoch Janko Ľupták (podpredseda NR SR blahej pamäti) nemal k dispozícii Facebook. Ale vidím, že ho má kto nahradiť," zaklincoval Branislav Opaterný.