Harabin je nadšený. Dostal ďakovný mail od lekára, ktorý po jeho vzore „porazil“ nariadenia nemocnice
11 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Štefan Harabin je známy „bezrúškovec“. Odmieta nosenie prikrývky horných dýchacích ciest. V statuse sa pýši mailom od doktora Bodáka z Košíc. Tiež zviedol úspešný „boj“ v jednej zo súkromných nemocníc za nepreukázanie sa očkovaním, respektíve testom o neinfekčnosti.


V stopách Harabina sa vybral aj doktor prírodných vied Vlastimil Bodák. I on mal v jednej súkromnej nemocnici problém. Kvôli nepreukázaniu sa očkovaním, respektíve testom o nezinfekčnosti. Bol však úspešný. Harabinovi poslal kvôli tomu ďakovný mail, ktorým sa v statuse na sociálnej sieti exminister hneď pochválil.
Z ich strany boli porušované základné práva vyplývajúce zo zákonov a Ústavy

„Predkladám konkrétny dôkaz o tom, že je možné sa dostať na vyšetrenie do nemocnice bez testu, resp. i bez očkovania na covid, lebo Mikasove covid opatrenia sú zjavne neústavné. Pripájam v tomto smere v origináli vyjadrenie RNDr. Vlastimila Bodáka z Košíc, ktorý mi zaslal mail,“ informuje na začiatku statusu Harabin. Doktor Bodák na úvod mailu zase ďakuje Harabinovi za pozitívne informácie a želá jeho dcéram do života všetko dobré.

„Držím vám spolu s rodinou palce vo všetkom, čo robíte pre naše Slovensko!“ odkazuje Harabinovi. Následne rozpovedal svoj minulotýždňový príbeh.

„Vo štvrtok som mal osobný stret so zamestnancami jednej (zatiaľ nemenovanej) súkromnej nemocnice, keď ma nechceli pustiť do budovy na plánované vyšetrenie z dôvodu nepreukázania sa očkovaniami, resp. testom o bezinfekčnosti,“ píše Bodák.

Harabinove dcéry mali promócie. Oslávili to ako sa patrí. Ignorovali neústavné nariadenia hygienika!
Štefan Harabin s rodinou si nenechali pokaziť významnú rodinnú udalosť. Obe jeho dcéry nedávno skončili vysokoškolské štúdium s vyznamenaniami. Mali promócie a oslávili ich, ako sa na slobodných ľudí patrí. Čítať ďalej
08 | 06 | 2021 | Petra Demková


„Držiac sa vašich právnych pokynov som všetkým zamestnancom, ktorí mi bránili vo vstupe, ale súčasne nevedeli citovať znenie zákona, ktorý to ukladá, ale obhajovali sa tým, že je to nariadenie ich zamestnávateľa, dôrazne vysvetlil to, že ich tvrdenia sú irelevantné. Pridal som naopak to, že privolám políciu, pretože z ich strany sú porušované moje základné práva vyplývajúce zo zákonov a ústavy,“ opisuje doktor Bodák vyhrocovanie sa situácie.

„Privolaná primárka, ktorá argumentačne išla podľa toho istého postupu vo finále uznala moje argumenty a následne som bol vpustený do nemocnice,“ skonštatoval ďalej Bodák, ktorý si sladkosť svojho víťazstvo mohol vychutnať aj neskôr.



„To, že moje nástojenie na mojich (našich) právach a nezákonnosti postupov a nariadení ich zamestnávateľa padlo na úrodnú pôdu sa prejavilo aj tým, že zatiaľ ďalšie štyri tohtotýždňové návštevy sa obišli bez vstupných ceremónii, ktoré, ako som postrehol, neuplatňujú už aj na ďalších klientoch,“ píše doktor Bodák.

A dodáva: „Záverom môjho emailu si dovolím zaželať v mene nás všetkých. Nech žije právo a spravodlivosť, nech žije zdravý rozum, ktorý, žiaľ, v europriestore vymiera.“

Harabin na proteste informoval: "Prokurátor mi obvinenie za rúško zrušil a urobil z policajta idiota"
Štefan Harabin sa zúčastnil protestu v Bratislave. Video ho ukazuje obklopeného hlúčikom ľudí, s nimi sa porozprával o porušovanie práva na Slovensku a Covid opatreniach. Stihol prebrať aj agendu LGBTi a prezidentské voľby, v ktorých neuspel. Dôvod... Čítať ďalej
31 | 05 | 2021 | Petra Demková