Danko: Tí, ktorí prekonali Covid-19, majú doživotnú imunitu a netreba ich očkovať!
11 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Človek, ktorý prekonal Covid-19 má na Slovensku proti ochoreniu oficiálnu „imunitu“ 180 dní. V tom období sa nemusí testovať. Môže sa pohybovať relatívne voľne, rovnako ako zaočkovaní. Andrej Danko požaduje, aby „imunita“ trvala doživotne.


Andrej Danko a jeho SNS v statuse prišli s návrhom, aby človek, ktorý prekonal COVID-19 mal uznanú doživotnú imunitu a nemusel sa ani očkovať.
Z očkovania by sa mali vynechať tí, ktorí prekonali Covid-19

„SNS požaduje potvrdenie pre ľudí s imunitou proti koronavírusu, aby platilo nepretržite. Veľká časť našej populácie je už imúnna voči Covid-19. Na to sa dnes vôbec neprihliada, ak pacienti prekonali ochorenie už minulý rok,“ píše šéf národniarov. SNS požaduje neobmedzený certifikát pre ľudí, ktorí prekonali Covid-19 a majú imunitu.

„Covidpasy sú z medicínskeho hľadiska nezmysel a je to nátlak na ľudí, aby sa dali očkovať. Nie je etické, aby ľudia boli diskriminovaní len preto, či zaočkovaní neboli, boli raz alebo im vypršala 180-dňová lehota prekonania Covidu-19,“ konštatujú národniari.

Považujú za manipuláciu ak tí, čo už imunitu majú, sa museli očkovať a mali by mať z toho následne výhody. „Kolektívna imunita sa ľahko dosiahne tak, že sa spočítajú tí, ktorí protilátky majú a tí, ktorí už zaočkovaní sú,“ tvrdí SNS.

Vedci dokázali, že imunita po prekonaní COVID-19 je o niečo silnejšia ako po vakcíne!
Svet sa zameriava v boji s koronavírusom na vakcináciu, ale ako dokazujú zistenia českých vedcov, imunita človeka, ktorý prekonal Covid-19 je o niečo silnejšia ako po vakcíne. Čítať ďalej
02 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


Na základe viacerých názorov odborníkov národniari súhlasia, aby sa dali zaočkovať primárne tí, ktorí sa chcú očkovať. „Očkovanie by malo prebiehať len na dobrovoľnej báze, bez akýchkoľvek diskriminačných alebo iných podmienok. Mali by sa vynechať aj tí, ktorí ochorenie Covid-19 prekonali alebo majú protilátky, ktoré sa dajú veľmi ľahko zistiť jednoduchým vyšetrením,“ vyhlasuje Danko.

Tvrdí, že v súčasnosti sa na to zabúda, úrady na to neprihliadajú a nepodporujú túto myšlienku. „Podľa odborníkov problémom súčasných vakcín je, že budú účinné možno rok nanajvýš dva, ak nie menej. Však aj proti bežnej chrípke sa očkuje každý rok,“ prízvukujú národniari.

Výborné správy: Imunita voči koronavírusom môže pretrvávať roky
Nové výskumy naznačujú, že dôležité imunitné bunky prežívajú v kostnej dreni ľudí, ktorí boli infikovaní vírusom alebo boli proti nemu naočkovaní dlhšie ako sa predpokladalo, informuje New York Times. Čítať ďalej
27 | 05 | 2021 | Diana Zaťková

Imunita proti covidu sa môže u človeka vyvinúť aj po stretnutí s infekčným

Podľa SNS rôzni odborníci uvádzajú, že človek, ktorý ochorenie Covid-19 prekonal má oveľa lepšie vyvinutú imunitu dokonca i na slizniciach než človek očkovaný. Má vraj totiž vyvinutú imunitu na vírus ako celok.

„Zaočkovaní ľudia majú vytvorenú miernu imunitnú odpoveď len proti malej časti vírusu Covid-19,“ uvádzajú národniari. Poukazujú na tvrdenia odborníkov, že imunita proti covidu sa môže dokonca u človeka vyvinúť aj po stretnutí s infekčným. Je pravdepodobnosť, že sa mu vytvoria protilátky na celý vírus bez toho, aby ochorel a je tak komplexne chránený.



„SNS sa pýta, prečo sa ľudia nedali do rovnakej roviny, ktorí už ochoreli na Covid-19 a vytvorili sa im protilátky, ako aj tí, čo sú už zaočkovaní. Doklad o prekonaní Covidu-19 platí len 180 dní. Očkovanie platí neobmedzene,“ nechápu Danko a jeho družin.

Znova sa odvolávajú na odborníkov, ktorí upozorňujú, že očkovaní ľudia sa môžu nakaziť a vírus ďalej prenášať. „Veľkou pravdepodobnosťou je, že očkovaní ľudia budú bezpríznakoví a môžu byť takzvanými nevedomými prenášačmi. Na rozdiel od ľudí, ktorí majú imunitu, teda protilátky,“ konštatujú na záver statusu národniari.

Je dokázané, že covidová imunita trvá 8 mesiacov. Naša vláda tvrdí, že tri. Prečo klamu? Bukovský to tuší
Vo svojom poslednom videu sa MUDr. Bukovský rozhovoril aj na tému covidovej imunity. Naše úrady tvrdia, že získaná imunitná schopnosť trvá iba 3 mesiace, pripomína. „Podľa súčasných vedecky overených poznatkov overených a publikovaných v... Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | Petra Demková