Právnik Čarnogurský: Primátor Vallo je verný heslu: Použi chémiu na človeka, nie na komára!
10 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Bratislava a okolie má s komármi problémy v podstate každoročne. Vlani boli doslova premnožení, čo v tomto roku už magistrát dopustiť nechce. Právnik Ján Čarnogurský mladší však v statuse kritizuje spôsob, akým na to ide.


Vlaňajší „komárí teror“ už magistrát dopustiť nechce a rozhodol sa proti tomuto nepríjemnému hmyzu zabojovať ináč. Jeho kroky však v statuse na sociálnej sieti kritizuje právnik Ján Čarnogurský mladší, podľa ktorého chémia, ktorú chce použiť primátor proti komárom je skôr proti ľuďom.

„Náš bratislavský primátor pán Vallo sa rozhodol, že bude ochraňovať komáre,“ píše hneď v úvode krátkeho statusu mladý právnik a dodáva, že minulý rok sa v Bratislave počas leta nedalo ísť do mesta bez použitia chemického postreku na ľudí. „Ani ten dostatočne na komáre nezaberal, toľko ich bolo. Tento rok to zrejme nebude iné. Striekať chémiu na komáre je v Bratislave zakázané. Pán primátor Vallo je verný heslu: použi chémiu na človeka, nie na komára! Veď život komára je taký progresívny,“ konštatuje Ján Čarnogurský mladší v závere svojho statusu.



Bratislavská radnica hľadá profesionálneho vraha komárov
15 | 01 | 2021 | sefredaktor