Čo ľudia nevedeli o wuchanskom víruse a Bidenových obchodných prepojeniach na Čínu (Dinesh D'Souza)
10 | 06 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Komentár Dinesha D'Souzu  (The Epoch Times)


Biden sa pokúša utajovať utajované


Sotva sa verejnosť spamätala z informácie, že vláda nového amerického prezidenta Joea Bidena ukončila vyšetrovanie amerického ministerstva zahraničných vecí o pôvode COVIDu, nasledoval ďalší úder: Biden sa teraz pokúša utajovať utajované!


Virológovia vo Wuchane v spolupráci s virológmi z USA a ďalších krajín robili tajný laboratórny výskum „Gain-of-Function“ - vytváranie smrteľných vírusov, aby boli ešte nákazlivejšie a smrteľnejšie. Administratíva amerického prezidenta Bidena sa to snažila „zakryť“. Nezodpovedá zostáva otázka: „Uvoľnil“ čínsky komunistický režim zámerne COVID-19 ako biologickú zbraň?


Pozrime sa, čo americká vláda najskôr kryla a ako sa teraz úrady tvária, že niečo robia, hoci v skutočnosti nerobia vôbec nič.


Nositeľ Nobelovej ceny šokuje: Všetci covid očkovaní skôr či neskôr zomrú!
Uznávaný virológ Luc Montagnier dospel k záveru, že očkovaných proti koronavírusu čaká časom istá „náhla smrť“ spôsobená zlyhaním obranyschopnosti ich organizmu. Uviedol Naturalnews.com. Čítať ďalej
05 | 06 | 2021 | Imrich Kovačič

Vlani pod dohľadom ministra zahraničia Mika Pompea začala Trumpova administratíva vyšetrovať, ako sa COVID-19 mohol začať šíriť do celého sveta a vyvolať globálnu pandémiu. Pandémiu s miliónmi mŕtvych, množstvom skrachovaným podnikov a existenčne ničených životov.


Cieľom vyšetrovania bolo objasniť, či COVID-19 pochádza z trhu s morskými plodmi, ako sa pôvodne tvrdilo, alebo z Virologického laboratória vo Wuchane, ktoré je pod kontrolou Komunistickej strany Číny.



Čo ľudia ani netušili

Čo americká verejnosť a ľudia na celom svete nevedia: Virológovia vo Wu-chane v spolupráci s virológmi z USA a ďalších krajín uskutočnili výskum „Gain-of-Function“- čo v preklade znamená, že sa snažili v laboratóriu vytvoriť také smrteľné vírusy, ktoré mali byť ešte viac nákazlivejšie a smrteľnejšie.



Cenzúra v digitálnych médiách: Hovorilo sa o konšpirácii

Je neuveriteľné, že sa o tom dozvedáme až dnes, po viac ako roku od prepuknutia celosvetovej epidémie. Predstavme si rozsah zatajovania zo strany vedcov, mlčanie americkej vlády a tiež médií, ktoré ponechávali verejnosť v tápaní a nevedomosti, hoci v hre boli ich životy. Digitálne médiá doslova cenzurovali vyjadrenia ľudí, ktorí tvrdili, že COVID-19 mohol uniknúť z laboratória, takéto tvrdenia označovali za ničím nepodložené a konšpiratívne.


Dalo sa zabrániť až 85 percentám úmrtí na koronavírus (Szilvia Akbarová)
Komentár Szilvie Akbarovej (The Epoch Times) Čítať ďalej
08 | 06 | 2021 | Ingrid Vrabcová

„Uvoľnil“ čínsky komunistický režim zámerne COVID-19 ako biologickú zbraň?

Pompeovo vyšetrovanie však išlo nad rámec toho, odkiaľ vírus pochádza. Jeho cieľom bolo tiež preskúmať druhú, nemenej znepokojujúcu otázku:  „Uvoľnil“ čínsky komunistický režim zámerne COVID-19 ako biologickú zbraň?  Pompeov tím hľadal dôkazy, ktoré by potvrdili spoluprácu medzi čínskym programom biologických zbraní a virológmi vo Wuchane.


Treba zvážiť význam takéhoto skúmania a jeho dopady! Ako by americká vláda a svet reagovali, ak by vyšlo najavo, že COVID-19 bol skutočne nasadený ako biologická zbraň? Čínsky režim by určite mal takú možnosť. Mal by aj možný motív: Pád Donalda Trumpa a uškodenie americkému hospodárstvu, a posilnenie postavenia Číny vo svete. Koniec koncov, kto by pochyboval o tom, že čínska Komunistická strana by  bez škrupulí dokázala urobiť niečo tak ohavné?



Bidenov tím tajne ukončil vyšetrovanie

Práve to bolo podstatou vyšetrovania, ktoré Bidenov tím tajne ukončil so zdôvodnením, že Trumpovo šetrenie bolo zaujaté. To len posilňuje tvrdenia Trumpa o pôvode vírusu a už predtým vytvorenú teóriu.  Keďže nevieme, čo presne zistil Pompeov tím, nemožno tieto obvinenia vyhodnotiť.


Pokiaľ ide o COVID, jasné nie je vôbec nič (Vladimír Prochvatilov)
Komentár Vladimíra Prochvatilova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
05 | 06 | 2021 | Zuzana Perželová

Bidena kompromitujú  lukratívne obchodné vzťahy jeho rodiny s Čínou

Čo však vieme, je, že Bidenov tím má svoje vlastné predsudky. Samotného Bidena kompromitujú  vysoko lukratívne obchodné vzťahy jeho rodiny s Čínou. Rodina Bidenovcov profitovala z miliardových obchodov a obsah notebooku údajne Huntera Bidena  jasne naznačuje, že samotný „veľký Biden“ mal z toho veľký podiel. Keby sme zašli ešte ďalej, mohli by sme povedať, že Biden sa stal „majetkom“ Číny a bez preháňania  je Číne finančne zaviazaný.



Bidenova vláda predstiera ďalšie vyšetrovanie

Nie je teda prekvapením, že sa Biden snaží chrániť čínsky režim pred zodpovednosťou za COVID-19, či už priamo alebo nepriamo. Pod veľkým tlakom verejnosti Bidenova vláda teraz predstiera nové vyšetrovanie.


Samotný Biden tvrdí, že požiadal americké spravodajské služby, aby zdvojnásobili svoje úsilie, a aby zistili, odkiaľ vírus presne pochádza. Pod tlakom, aby prezradil, čo by urobil, keby čínsky režim umožnil prístup k údajom, Bidenov tím zrazu povedal, že by neurobil nič.


A čo dodať na záver?  Bidenova vláda zjavne nemá skutočný záujem ďalej sa venovať tejto téme. Aj keby sa nejakým zázrakom ukázala pravda a zistila by sa zodpovednosť Číny, čo by urobil Biden?  Odpoveď by určite znela: Nič! – dodáva na záver svojho komentára Dinesh D'Souza v The Epoch Times.




CNN Prima News prelomila informačné embargo o Fauciho globálnom COVID spiknutí
Informácie zo zverejnených e-mailov Anthonyho Fauciho o globálnom covidovom spiknutí by boli za normálnych okolností atómovou bombou, ktorá by zmietla médiá, politikov aj vedcov. Médiá sa však z pochopiteľných dôvodov rozhodli ich skutočný obsah... Čítať ďalej
09 | 06 | 2021 | Peter Sulek