Mazurek o mainstreame: Ešte pred rokom som bol konšpirátor za názor, že covid unikol z laboratória
09 | 06 | 2021 I Tibor Sipos

Poslanec NR SR za stranu Republika Milan Mazurek v príspevku na sociálnych sieťach poukazuje na fakt, že Facebook už nebude blokovať správy o úniku koronavírusu z laboratória. Pred časom ho pritom za toto tvrdenie považovali za konšpirátora.


"Pred rokom vám za informáciu o tom, že šíriaci sa vírus mohol uniknúť z laboratória Facebook pokojne zablokoval účet a novinárske hyeny vás označili za konšpirátora a blázna, iba preto, že takúto možnosť vôbec pripúšťate," zaspomínal exkotlebovec.

Dnes sa však veci majú inak a verziu, že COVID-19 unikol z laboratória táto sociálna sieť blokovať nebude. "Dnes sa pravidlá hry menia a Facebook už nebude takéto príspevky mazať, lebo táto teória môže mať niečo do seba. Takže celý rok nám média a sociálne siete prikazovali čomu máme veriť, bez toho aby tušili či majú pravdu. Len ju skrátka chceli mať, tak ako vždy," pokračuje Mazurek.



Dá sa veriť mainstreamu?

Následne poslanec poukazuje na mainstreamové média, ktoré vyvracali tvrdenia, že COVID-19 pochádza z laboratória. "Čo teraz všetky tie články slovenských médií a rozhovory s odborníkmi, ktorí kecali dve na tri? Dá sa vôbec mainstreamu veriť, alebo je to len nástroj propagandy? Ja osobne neviem odkiaľ sa ten vírus vzal a žiadne závery robiť nebudem, no z mediálnych lží a propagandy je mi zle a vždy proti nim budem bojovať a poukazovať na ich falošnosť," uzavrel s nechuťou Mazurek.

OĽaNO ako novodobé NSDAP: Úrady začali riešiť Matovičove sympatie k Hitlerovej strane
Europoslanec Milan Uhrík podal trestné oznámenie na expremiéra a súčasného ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO) za údajné sympatie k NSDAP. Teraz z uznesenia prokurátora Úradu Špeciálnej prokuratúry (ÚŠP), ktorý exkotlebovec zverejnil na... Čítať ďalej
09 | 06 | 2021 | Tibor Sipos