Vyše stovka zamestnancov žaluje nemocnicu v Texase za povinné očkovanie. Nie sme „pokusné králiky“
08 | 06 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Až 117 zamestnancov veľkej americkej kliniky sa nechce dať zaočkovať, hoci im za to hrozí strata zamestnania. So žalobou sa obrátili na texaský súd, pretože odmietajú byť „pokusnými králikmi“. Tvrdia, že nemocnica porušuje lekárske etické štandardy, známe ako Norimberský kódex, píše epochtimes.de.



Vyhrážky prepustením z práce

"Cítim sa zradená a moje srdce je zlomené," povedala zdravotná sestra Kim Mikesková z nemocnice Houston Methodist West. 54-ročná žena tam chcela pracovať až do dôchodku. Teraz jej však hrozí prepustenie, pretože sa nechce dať zaočkovať vakcínou proti koronavírusu.


Mikesková  vysvetlila,  že nie je odporcom očkovania a rešpektuje tých, čo sa preň rozhodnú. Telo je jej, a preto je to na jej rozhodnutí. „Nemyslím si, že zamestnávateľ alebo hocikto iný má právo niekomu predpisovať, či si má nechať pichnúť injekciu,“ dodala dlhoročná zdravotná sestra.


Vedec požiadal o patent na COVID vakcínu ešte pred vyhlásením pandémie a záhadne umrel
08 | 06 | 2021 | Peter Sulek

Nútenie k očkovaniu: šikana na pracovisku a emočné konflikty

Freenea Stewardová je zdravotnou sestrou na chirurgickom oddelení tej istej nemocnice v Texase. Tiež nie je odporkyňou vakcín, ale z vlastného presvedčenia sa zaočkovať nedá a svoje rozhodnutie zmeniť nemieni. Zo stresovej situácie doslova fyzicky ochorela. Povedala, že to je dvojsečný meč.


Zdravotná sestra, matka troch detí je odkázaná na prácu v nemocnici, pretože sa musí postať o svoju rodinu. Žiada, aby sa všetky vakcíny proti koronavírusu  podrobili schvaľovaciemu procesu amerického Úradu na kontrolu potravín a liečiv (FPA).



Radšej príde o prácu, než  by sa mala dať zaočkovať

Vakcínou sa nechce dať očkovať ani ďalšia zdravotnícka pracovníčka v nemocnici. Podľa Jennifer Bridgesovej (39) je absurdné, aby kvôli tomu prišla o prácu, ale ak to bude potrebné, je pripravená z nemocnice odísť. Radšej príde o zamestnanie, než by riskovala neželanú reakciu na vakcínu, ktorá ovplyvní jej život.


Profesor zo Stanfordu: Lockdown je najhorší omyl verejného zdravia za posledných 100 rokov
Profesor zo Stanfordskej univerzity Jay Bhattacharya s tímom skúmal význam lockdownu pri krotení vírusu spôsobujúceho Covid-19. Zistili, že lockdown výrazne neobmedzuje jeho šírenie. Na druhej strane spôsobuje enormné škody ekonomike a fyzickému aj... Čítať ďalej
07 | 06 | 2021 | Petra Demková

Jej šéf šikanuje zamestnancov, ktorí ešte nie sú zaočkovaní. Pred ostatnými sa jej stále pýta, kedy sa dá zaočkovať.



117 pracovníkov nemocnice sa so žalobou obrátilo na súd

Jennifer Bridgesová ako hlavná žalobkyňa oznámila, že klinika sa za svoje konanie bude zodpovedať pred súdom. Spolu s kolegami podala žalobu proti nútenému očkovaniu.


Podľa  Washington Post tak narastá zoznam ľudí, ktorí sú proti vnucovaniu očkovania pracovníkom v podnikoch, na vysokých školách a iných pracoviskách. Odpor proti očkovaniu tak narastá, dodáva epochtimes.de.


Právnik Weis šokuje: „Vakcíny“ ktorými očkujú ľudí sú neregistrované a iba na núdzové použitie! (VIDEO)
Advokát Peter Weis je známy tým, že jeho názory nekorešpondujú s tými, ktoré nám predostiera vláda. A to najmä ohľadom vakcinácie ľudí proti koronavírusu. Naposledy sa zviditeľnil oznámením, že v jeho kancelárii neposkytnú služby... Čítať ďalej
07 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik