SNS odkazuje Milovi z Globsecu: Nemáte patent na pravdu a nerozhodujete o tom, čo je konšpirácia
08 | 06 | 2021 I Petra Demková

„Naučte sa rešpektovať právo druhých ľudí na vlastný názor. Volá sa to demokracia a tá je tu aj pre tých, ktorí majú opačný názor ako vy. Agresia voči ľuďom s opačných názorom je znakom totalitných režimov, pán Milo,“ odkázala bojovníkovi proti extrémizmu bratislavská krajská predsedníčka SNS.


Bratislavská krajská predsedníčka SNS Dagmar Kramplová na Facebooku reaguje podľa všetkého na nedávnu informáciu, ktorú priniesol aj Denník N. V článku Ako na Slovensku vnímame svet sa autori pohoršovali nad tým, že Slováci vnímajú pozitívne Rusko aj Putina. K výsledkom sa vyjadroval aj Daniel Milo.

Ostrihoňová bude na RTVS diskutovať s GLOBSECom o prokremeľskej propagande. Toto platíme?
RTVS sa zmenila na pro-americkú propagandistickú televíziu. Inak sa nedá vysvetliť najnovšia časť diskusnej relácie moderátorky V. Ostrihoňovej, ktorá sa odvysiela 29.4. Americký think-tank Globsec nás ide poučiť o prokremeľskej propagande.... Čítať ďalej
28 | 04 | 2021 | Petra Demková


Na Daniela Mila reaguje strana SNS. V príspevku na Facebooku napísala krajská predsedníčka Dagmar Kramplová, že „Globsec robí prieskumy o údajných konšpiráciách a Slováci sú vraj tretí v poradí po Bulharsku a Rumunsku v podliehaní konšpiráciám".

„No takže, pán Milo! Po prvé, vy nemáte patent na pravdu a nerozhodujete o tom, čo je pravda a čo je konšpirácia. Naučte sa rešpektovať právo druhých ľudí na vlastný názor. Volá sa to demokracia a tá je tu aj pre tých, ktorí majú opačný názor ako vy. Agresia voči ľuďom s opačných názorom je znakom totalitných režimov, pán Milo,“ odkazuje Kramplová.

„Po druhé, na margo prieskumu - ak by sme použili vaše subjektívne metódy hodnotenia, tak celý váš prieskum pôsobí ako jedna kolosálna konšpirácia,“ napísala a pridala vysmiaty emotikon. „A po tretie, ak chcete zachovať aspoň zdanie objektivity, informujte podrobne verejnosť o tom, z akých zdrojov je organizácia Globsec financovaná a aké percento zdrojov tvoria financie, ktoré prijímate peňazovodmi zo zahraničia,“ ukončila príspevok Dagmar Kramplová.

SNS vyzýva „hoaxy a podvody“ Polície SR, aby neurážali Maigu. Tí ho označili za konšpirátora
Ibrahim Maiga spojil smrť Jula Viršíka s očkovaním. Polícia SR za to Maigu zaradila medzi konšpirátorov, na svojej stánke Hoaxy a podvody – Polícia SR. SNS vyzývajú Políciu SR, aby urážku herca stiahli. Čítať ďalej
29 | 05 | 2021 | Petra Demková