Becík odišiel od Druckera preto, lebo mal už iste miesto u Pellegriniho, myslí si Iza Bela
07 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík má veľa obdivovateľov. Fandia najmä mu vďaka odvahe postaviť sa súčasnej vládnej garnitúre. Sú však aj takí, ktorí viaceré jeho kroky odsudzujú. Patrí medzi nich aj Iza Bela. V statuse na sociálnej sieti sa kriticky vyjadrila najmä k jeho prestupu do Hlasu.


Odchod Becíka zo strany Dobrá voľba jeho sympatizantov až tak nezabolel. Vstup do Hlasu veru áno. Svedčili o tom aj komentáre po videom, kde oznamuje toto rozhodnutie. Iza Bela nepatrí medzi tých, ktorým by bol Becík „srdcu blízky“, rovnako ako samotná strana Hlas. Zrejme aj preto v statuse hodnotí jeho spojenectvo s Pellegrinim ako nie dobré.
Bola všetko pravda, čo hovoril vo videách starosta Becík?

Iza Bela pripomína, že Becík donedávna pôsobil v strane Dobrá voľba, ktorej šéfuje Drucker. „Becík za túto stranu kandidoval v roku 2020 v parlamentných voľbách, neúspešne,“ konštatuje Iza Bela. Dodáva, že jeho otcom je bývalý minister pôdohospodárstva Stanislav Becík, ktorého do funkcie nominovalo HZDS Vladimíra Mečiara. Podľa pisateľky Becík ako starosta z Dvorov nad Žitavou natočením videa o vypovedaní poslušnosti vláde, ktoré zavesil na sociálnu sieť, iba začal robiť vlastnú reklamu a PR.

Becík povedal aj to, že končí so skríningovým testovaním v obci, ktoré považuje za nezmyselné, pretože vystavuje riziku zdravých obyvateľov. „Odmietam a zároveň vypovedám poslušnosť vláde, ktorá si z nás urobila trhací kalendár,“ vracia sa Iza Bela k Becíkovým slovám. Spomína aj zverejnenie jeho ďalších videí. Hneď na to kladie aj otázku: „Bolo to ozaj všetko tak a pravda, ako to prezentoval tento starosta?“

Pisateľka odporúča ľuďom pozrieť si register firiem, ktoré sa zobrazujú pri tomto „bojovníkovi a hrdinovi Branislavovi“, ktorého celé Slovensko pozná najmä na základe natočeného videa zo začiatku februára. Verejne ním odmietol organizovať v Dvoroch nad Žitavou ďalšie plošné testovania obyvateľov. „Podľa môjho názoru nekalým spôsobom si získal priazeň občanov. Získal tým sympatie mnohých slobodomyseľných ľudí, ale nezostal iba pri tejto verejnej vzbure voči chorému vládnemu systému. Treba si pozrieť aj Becíkovo video z 2. februára 2021, ktoré skutočne zaujalo,“ nabáda ďalej Iza Bela.

Iza Bela: Niekto nechce, aby vyšla pravda na svetlo. S tým bláznom si nič nezačínaj...
Situácia v slovenských policajných zložkách nenecháva chladnými ani obyčajných ľudí. Nie však tých z OĽaNO, ale skutočných. Jednou z tých, ktorá svoje pocity zhutnila do statusu, je aj Iza Bela. Čítať ďalej
03 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Došlo len k zmene dresov a kabátov, aby sa dostal do parlamentu

„Becík, keď odišiel zo strany Dobrá voľba, tak som napísala na túto tému aj článok, o ktorom som medzi prvými vyjadrila aj to, že vstupuje do strany Hlas k Pellegrinimu. Keby ste videli tie komentáre, ktoré môj článok v tom období vyvolal medzi jeho sympatizantmi na sieťach. Neverila som vlastným očiam, čo dokážu fanatici či voliči takýchto ľudí. A kam až dokážu zájsť,“ píše Iza Bela, ktorá vraj od začiatku vedela, že Becík odišiel od Druckera preto, lebo mal už iste miesto u Pellegriniho.

„Ak by ľudia logický uvažovali, tak by pochopili, že keby nemal nič vopred dohodnuté, tak by neopustil Druckera. Od začiatku hovorím, že nová strana Hlas, kde je šéfom Pelle, je pre mňa stranou biznis krídla a zradcami,“ konštatuje pisateľka statusu.



Iza Bela je presvedčená, že v Hlase sa začínajú zgrupovať ľudia, ktorí už v nejakých stranách medzičasom boli, viď Branislav Becík. „Došlo len k zmene dresov a kabátov, a to len z dôvodu toho, dostať sa za každú cenu do parlamentu kvôli platu 5000 eur, aj keď za pomoci ľudí. Časom však už voličov nebudú poznať, lebo už tam budú sedieť. História nám to už viackrát potvrdila,“ dodáva Iza Bela.

Autorka sa chce týmto príspevkom prihovoriť aj tým, čo jej vtedy neverili, že Becík ide do Hlasu. „Tuto máte dôkaz. Becík je v Hlase. Čo vy neveriaci, čo mi teraz na to poviete? Kde bola pravda? U mňa!“ odkazuje Iza Bela na samý záver statusu.

Iza Bela: Toto je škandál! Lipšic presadzoval popieranie holokaustu ako slobodu prejavu (VIDEO)
Súčasný špeciálny prokurátor Daniel Lipšic by možno na niektoré svoje výroky z minulosti najradšej zabudol. Nájdu sa však ľudia, ktorí mu ich pripomenú tak, ako Iza Bela vo svojom statuse na sociálnej sieti. Čítať ďalej
01 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik