Iza Bela: Niekto nechce, aby vyšla pravda na svetlo. S tým bláznom si nič nezačínaj...
03 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Situácia v slovenských policajných zložkách nenecháva chladnými ani obyčajných ľudí. Nie však tých z OĽaNO, ale skutočných. Jednou z tých, ktorá svoje pocity zhutnila do statusu, je aj Iza Bela.


Niečo také, čo sa odohráva v súčasnosti medzi policajtami, príslušníkmi SIS a policajnou inšpekciou sa na Slovensku ešte nedialo. Iza Bela to v statuse na sociálnej sieti pomenovala úplne jasne. Niekto si chce uzurpovať moc v štáte. A aby to nebolo len také „suché“, Iza Bela to tak trochu spoetizovala.
Nenechaj si svoju slobodu kvôli nemu vziať, tak začni čím skôr na Igora rozprávať

„To, čo sa teraz deje na Slovensku, nemá obdobu. Chápete, čo to znamená?“ pýta sa Iza Bela a vzápätí si aj odpovedá: „Niekto si chce uzurpovať moc v tomto štáte.“ Podľa nej sa z toho dá vyčítať len to, čo už povedal Robert Fico. Prebieha tu vojna medzi bezpečnostnými zložkami a policajtmi. „Niekto nechce, aby vyšla pravda na svetlo. Už mi to pripadá ako seriál na pokračovanie Matovič verzus štát,“ konštatuje Iza Bela.

„Alebo skôr s tým bláznom si nič nezačínaj. S tým bláznom si nič nezačínaj. Má len veľa krásnych gest. Bude ťa chcieť do svojich ciel (väzby) vlákať a zavrieť. A zároveň vpliesť do svojich špinavých sietí a hier. S tým bláznom si nič nezačínaj,“ pokúša sa o básnické vyjadrenie Iza Bela.



„Nenechaj si svoju slobodu kvôli nemu vziať, tak začni čím skôr na Igora rozprávať. Vraj slová Igorove len klamú, a preto v pätách máš jeho NAKU. Keď viem, že mám už ísť. Tak ráno baranidlom vyvalia dvere, aby ukázali silu,“ končí poetický status na tému vojny policajtov Iza Bela.

Iza Bela: Matovič prerazili úplne dno a dokázal nám, že Mečiar s Ficom sú slabým odvarom zla
Tajné stretnutie desiatich najvyššie postavených a najmocnejších ľudí v našom štáte, ale aj následná „veľmi tajná správa SIS“, ktorá pred pár dňami vyšla na svetlo sveta, sú stále terčom vážnych diskusií. Zapojila sa do nich v statuse aj Iza Bela,... Čítať ďalej
01 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik