Judita Laššáková: Na Slovensku je to tak! Veta, z ktorej už mnohí dostávajú vyrážky! Aj ja!
05 | 06 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Všetkým, ktorí si opätovne budú myslieť, že som „smerácka …“(doplňte si podľa ľubovôle) mám odkaz. Vaše komentáre ma presviedčajú, že moje statusy majú dosah. A preto aj význam! Ďakujem vám!  Pre mňa je dôležité, čo bolo povedané. A nie to, kto to povedal. A áno, v tomto úryvku sa s Robertom Kaliňákom zhodujem." Citát Judita Laššáková




Na Slovensku je to tak! Veta, z ktorej už mnohí, priznám sa, že aj ja, dostávajú vyrážky! Začína najnovší príspevok na sociálnej sieti Judita Laššáková.



Záleží na tom, kto hovorí a nie čo hovorí

"Žiaľ, nie je to iba na Slovensku. A žiaľ, je to tak! Stále nám záleží na tom, kto hovorí, namiesto toho, aby sme sa zamerali na to, čo povedal," píše. Úplným science fiction by bolo podľa nej, ak by ľudia konfrontovali reči so skutkami.


Ticho pred búrkou. Daňovo-odvodovú reformu nepredstavili. Minister financií sľúbil už pred mesiacom, rezort mlčí
Na daňovo-odvodovej reforme pracoval už bývalý minister financií, teraz premiér Eduard Heger (OĽaNO). Matovičova daňovo-odvodová reforma mešká. Od zverejnenia prvého návrhu prešiel takmer mesiac. Matovič vtedy sľúbil, že detaily budú známe do dvoch... Čítať ďalej
05 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová


Kaliňák patrí k tým ministrom, ktorí nikdy nepoužili na demonštrantov vodné delá

Róbert Kaliňák patrí podľa Laššákovej k tým ministrom vnútra SR, ktorí počas svojho pôsobenia nikdy nepoužili na demonštrantov vodné delá. Poukazuje na to, že tie boli na občanov SR použité iba a výlučne počas najdemokratickejších a najúžasnejších vlád.


Za vlády Ivety Radičovej. Vodné delo použil minister vnútra Daniel Lipšic. A za vlády Igora Matoviča. Minister Mikulec ovlažil demonštrantov nie práve v teplom období!


Zamyslite sa!

"Každý, kto sa zastáva týchto ministrov by sa mohol nad sebou aspoň zamyslieť. Ak sa teda už neráči aspoň hanbiť. Neznamená to, že Kaliňáka treba vyhlásiť za svätého! Ale v tejto veci naozaj neklame. Jeho slová dokazujú aj jeho skutky. V prípade použitia vodného dela to, čo neurobil," píše Judita Laššáková.


V závere príspevku odkazuje Judita Laššáková na video, ktoré je k dispozícii v článku Katastrofou Slovenska nie je ani covid, ani Matovič. Je ňou Kaliňák!




Haulík: "Politickí amatéri v Za ľudí toto volebné obdobie neprežijú a nasledovať bude OĽaNO"
Sociológ Pavel Haulík bol už krátko po voľbách prvý, kto nahlas povedal, že strana Za ľudí neprežije toto volebné obdobie. “Nechcú hľadať racionálne a pragmatické riešenia, ale skôr také tie riešenia vlastných, egoistických pozícií presadiť sa,”... Čítať ďalej
05 | 06 | 2021 | Diana Zaťková