Ako minister vnútra Mikulec za rok vymenil hodinky za "panskejšie"
04 | 06 | 2021 I Ivan Brožík

"Nie sme ako oni" - znelo ústredné predvolebné heslo súčasných mocných. Dnes vyznieva už len ako fráza. Dokonca aj v takých detailoch, ako je obľuba politikov pri moci v drahých hodinkách.


Na titulnej snímke minister je minister vnútra SR Roman Mikulec (OĽaNO) počas hlasovania o programovom vyhlásení vlády na 6. rokovaní NR SR v Bratislave 30. apríla 2020. (FOTO TASR - Jaroslav Novák). A teraz už k postrehu slovenského fotografa Michala Burzu na sociálnej sieti.

Reprofoto status FB (@Michal Burza)

Nie sú ako oni

"Kým si Fico zlízol "investičné" IWC tak Mikulec našiel niečo kúsok lepšie od levelu Hublot - Breitling Digitálky (Presný model nech určia lepší znalci .) Píše sarkasticky na sieti MIchal Burza.
Mikulcov hodinkový "upgrade"

Za viac ako veľa slov stojí nasledujúca fotografia zo statusu Michala Burzu, ktorú spravil nedávno počas vysielania relácie v SME. Na videu sú vidieť ministrove hodinky po roku vo funkcii. Iba drobný detail - akosi sa zmenili.

Reprofoto status FB (@Michal Burza)

"Vyšší level"

Výmena hodiniek na ruke ministra vnútra nebola rozhodne lacná - posúďte sami, v akej cenovej hladine sa značka pohybuje.

Reprofoto status FB (Michal Burza)


 
Pozn. red. HD: Čo dodať? fakt nie sme "ako oni"!

(Medzititulky red. HD)

Osud šéfa inšpekcie Szabóa má v rukách parlamentný výbor. Mikulec žiada informácie od prokurátora
03 | 06 | 2021 | Aneta Leitmanová