Iza Bela: Matovič prerazili úplne dno a dokázal nám, že Mečiar s Ficom sú slabým odvarom zla
01 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Tajné stretnutie desiatich najvyššie postavených a najmocnejších ľudí v našom štáte, ale aj následná „veľmi tajná správa SIS“, ktorá pred pár dňami vyšla na svetlo sveta, sú stále terčom vážnych diskusií. Zapojila sa do nich v statuse aj Iza Bela, ktorá k nemu pripojila aj video z tlačovky Roberta Fica.


Škandál, aký Slovensko už roky nemalo, sa týka najmä ovplyvňovania a manipulácie trestných konaní „kajúcnikmi“, ktorých mali navádzať na krivú výpoveď práve vyšetrovatelia a Orgány činné v trestnom konaní (OČTK). O tom vraj malo byť aj „super tajné“ stretnutie v centrále SIS, či správa, ktorú naši tajní vypracovali. Iza Bela sa však v statuse zameriava na novinárov, ktorí chcú o tomto mlčať, a tiež o „najspravodlivejšom z najspravodlivejších“ Igorovi Matovičovi, ktorý má, údajne, za týmto všetkým stáť.
Ľudia, ktorí volali po zmene ju teraz majú v podobe špinavých praktík 90. rokov

„Zapredané média kryjú túto Matovič Heger vládu, Kollára a Čaputovú po tajnom stretnutí 17. mája 2021 v bunkri SIS. Tieto média nechcú, aby vyšla pravda na povrch, nakoľko by títo ľudia okamžite skončili v politike. Sú schopní zájsť až tak ďaleko, že radšej pošliapu ústavnosť, spravodlivosť a základy právneho štátu. Hanba týmto novinárom a médiám,“ píše v úvode rozhnevaná Iza Bela a dodáva, že ľudia, ktorí volali po zmene (lebo Fico, lebo Smer), ju tak teraz majú v podobe špinavých praktík 90. rokov. „Toto je novodobá éra 90. rokov, ktorú tu priniesol Matovič. Týmto Igor prerazili úplne dno a dokázal nám, že Mečiar s Ficom sú slabým odvarom zla,“ konštatuje Iza Bela, podľa ktorej bude trvať veľmi veľa rokov kým sa nájde znova niekto podobný Matovičovi.

Iza Bela: Ak sa vyplaví to, o čom sa bavili v pivnici SIS, mnohí politici definitívne skončili
„Prúserov“ má súčasná vládna koalícia viac ako dosť a národ slovenský je nespokojný. Takmer 600-tisíc podpisov pod petíciu za predčasné voľby je toho dôkazom. Na facebookom profile Iza Bela však jeho majiteľka v statuse píše, že zrejme sa už aj... Čítať ďalej
27 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Ktorý by dokázal túto vysokú látku a všetku špinavosť prekonať, čo napáchal narušený Matovič. Občania Slovenska, treba si zároveň uvedomiť, že naša tajná služba SIS si nemôže dovoliť poslať do Národnej rady, pléna kde sedí 150 poslancov falošnú správu. Toto sa ešte nestalo, žeby prišli nepravdivé informácie,“ končí Iza Bela svoj status narážajúc, že sa niektorí usilujú podsúvať tvrdenia, že v správe SIS, ktorá sa objavila na internete, sú nepravdivé informácie.

Iza Bela: v krátkej dobe vypláva na povrch pravda o ich stretnutí aj s čím sa tam oboznámili
Razia v byte exšéfa NAKA Branislava Zuriana prekvapila azda celé Slovensko. A to najmä preto, že sa uskutočnila iba pár dní po tom ako odišiel z NAKA a od polície do civilu. Zdá sa, že zvláštne čistky sa začínajú robiť aj v elitnej zložke.... Čítať ďalej
22 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

To, čo koluje po internete ako správa SIS je pravda. Do poslednej bodky

A že pravdivé sú potvrdil na tlačovej besede šéf Smeru-SDS Robert Fico, ktorej časť zverejnila Iza Bela aj vo svojom statuse. „Chcem na úvod skonštatovať, že niektoré médiá nám oznámili, že keď sa budeme hlbšie rýpať v správe SIS, ktorá sa týka ovplyvňovania a manipulácie trestných konaní, takže to nebudú dávať. Neviem, čo sa deje, no v poriadku,“ hovorí v úvode videa Fico a dodáva, že na Slovensku je systém ovplyvňovania tzv. univerzálnych svedkov, udavačov, je tu systém manipulácie s trestnými konaniami a na Slovensku sedia vo väzbe politickí väzni. „Cítim sa ako u debilov. Správu som čítal aj počul, čo povedal pán Kollár. Aj vy ju všetci v písomnej podobe máte. Všetci ju čítame na internete a médiá nám hovoria, že to nebudú dávať von a OČTK sa nám vyhrážajú, že nás pozatvárajú ak budeme o nej hovoriť. Veď to je ako u debilov,“ pridáva trojnásobný expremiér.



„Tu je informácia o páchaní závažnej trestnej činnosti OČTK, vy ju máte, vy ste ju čítali, ja som ju čítal a počul pána Kollára, a teraz sa budeme na seba dívať ako takí barani a budeme sa tváriť, že nemôžeme v podstate o správe nič povedať,“ hovorí ďalej Fico a priznáva, že urobil dôkladnú analýzu tohto textu aj s konkrétnymi citátmi, pretože doteraz nikto od konania schôdze parlamentu nepoprel správnosť tejto správy. „Nikto nepovedal že to, čo čítame v novinách, to, čo je na internete, by bolo falošné, alebo vymyslené. Preto môžeme pracovať s tým, že čo je na internete je pravdivé, a pravdivé to aj je. Takže dámy a páni, kľudne to zverejnite lebo to, čo máte je pravdivé. Do poslednej bodky,“ končí vo videu Robert Fico.

Iza Bela: Nie je mysliteľné, aby menšie percento ľudí hovorilo za väčšinu národa
Slovensko od včera žije okrem iného i vyhostením troch ruských diplomatov, s čím súhlasili aj všetci traja najvyšší ústavní činitelia. Mnohí bežní ľudia ale nie. Patrí medzi nich aj Iza Bela, ktorá na svojom facebookovom profile píše prezidentke,... Čítať ďalej
23 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik