Utajená návšteva milenky na hrobe Karla Gotta: Vedela o tom Ivana?
28 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Počas krátkeho pracovného pobytu v rodnej krajine sa Martina Formanová (55) vydala tajne k hrobu svojho exmilenca Karla Gotta († 80)! Bola tam od spevákovej smrti prvýkrát. Vdova po oscarovom režisérovi Milošovi Formanovi († 86) išla na cintorín na pražských Malvazinách s jasným cieľom, píše portál Ahaonline.

Spisovateľka prosila Slávika o odpustenie. "Prišla som sa mu ospravedlniť, že som nezvládla priletieť na jeho pohreb. Má to tam veľmi pekne urobené," zverila denníku Aha! Martina.
Posledná rozlúčka

S Karlom strávila v tichosti niekoľko minút. V posledných mesiacoch jeho života na neho veľa myslela a veľmi ju mrzelo, že sa z rodinných dôvodov nedostala na poslednú rozlúčku. Všetko teda napravila až teraz, viac ako rok a pol po spevákovej smrti, kedy jej kľudnejšia situácia vo svete dovolila priletieť domov. "Som, samozrejme, neustále v kontakte s Ivankou Gottovou. Som rada, že tú situáciu zvláda dobre," dodala Martina.
Spomienky

Hlavným cieľom cesty Formanovej do Česka je vydanie jej novej knihy, v ktorej spomína na zosnulého manžela. Bolesť zo straty milovaného človeka je stále v nej. "Všeobecne sa akosi viac a viac snažím ľudí hlavne pobaviť, pretože humor je pre mňa absolútne nenahraditeľný liek na všetky problémy. V tom bol život s Milošom najlepší, pretože on bol vtipný až do konca. A zrazu bolo pochopiteľne po srande," opísala po prílete domov spisovateľka, ktorá cez víkend mieri za mamou a sestrou do Brna.

Škodoradostná gratulácia Bohdalovej: Miesto blahoželania si do nej Gottová kopla!
11 | 05 | 2021 | Tibor Sipos