Preboha, vyveďte už Matoviča v kazajke - to je jediná záchrana pre náš štát, prosí Blaha
28 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Tajná správa Slovenskej informačnej služby, o ktorej v centrále spravodajskej služby rokovalo desať najmocnejších ľudí v našom štáte, rozdelila a najmä rozhádala spoločnosť. Jedným z veľkých kritikov súčasných pomerov je aj Ľuboš Blaha, ktorý to jasne vyjadril v statuse na sociálnej sieti.


Slovensko žije v súčasnosti podľa podpredsedu Smeru v úplnej politickej nekultúre. Pripomína, že pred voľbami sľubovala súčasná vláda transparentnosť, ktorá však už dnes neplatí. Blaha tiež v statuse píše, že táto vláda síce už dožíva, ale sťahuje so sebou aj celé Slovensko. A to chce Smer zastaviť.
Jediná vláda na svete, ktorá ani nepotrebuje opozíciu - oni si ju zaobstarajú sami

„Každý deň Slovensko padá hlbšie a hlbšie do matovičovského bahna. Tajná správa SIS potvrdzuje, že tento štát je v kompletnom rozklade. A tak sa vláda rozhodla, že sa o nej nesmie nikto dozvedieť,“ píše Blaha, podľa ktorého je toto takzvané slušné a transparentné Slovensko. Keď o Matovičových zločinoch zakážeme hovoriť, tak proste nie sú.

„Nevedia si schváliť ani vlastný rozpočet a hádajú sa ako malé deti. Jedni chcú Grécko a druhí chcú Grécko Light. Skvelé. Jediná vláda na svete, ktorá ani nepotrebuje opozíciu - oni si ju zaobstarajú sami,“ smeje sa podpredseda opozičného Smeru. „Od Matoviča z ministerstva utekajú všetci odborníci - o rozpočte bude rozhodovať Pavlínka,“ pokračuje v humornej tónine Blaha.
Matovič okúsil vlastnú medicínu

„Matovič, ktorý po iných poslancoch hádzal striekačky, vyplakáva, že po ňom odídenec od kotlebovcov hodil pohár s vodou. Okúsil vlastnú medicínu, chlapec,“ pokračuje Blaha v posmeškoch na adresu lídra OĽaNO a ministra financií.

A dodáva: „Ja len, že toto tu dnes vládne - v materskej škôlke majú viac politickej kultúry. Preboha, vyveďte už Matoviča v kazajke - to je jediná záchrana pre štát.“

Blaha: OĽaNO je hotová katastrofa. Nevzdelaní, nemorálni, hlúpi
"OĽaNO je v kompletnom rozklade." Konštatuje opozičný poslanec Blaha. Všíma si, že "od volieb prišli o vyše 16 percent voličov, čo je súce na zápis do Guinnessovej knihy rekordov." A nielen to. Čítať ďalej
25 | 05 | 2021 | Ivan Brožík

Už aj za výkony hokejistov je zodpovedný Fico

Podľa Blahu sa zaskvel aj poslanec OĽaNO Peter Kremský, ktorý vyrátal, že za vlád Smeru sa Slovensku v hokeji nedarilo, kým za Matoviča to hokejistom ide. „Už aj za výkony hokejistov môže Robert Fico, perfektné. Zhodou okolností pár hodín po Kremského statuse Slovensko dostalo debakel 1:8. Tak len rozmýšľam, ako to ten Matovič mohol dopustiť. Alebo aj za to nejakým zázrakom mohol Robert Fico?“ chytá sa od smiechu za brucho Blaha.

Hnevá ho, že Slovensko kolabuje a oni sa zabávajú takýmto stupídnym hejtom voči Smeru. „Ale zasa - vždy lepšie ako sa zabávať zneužívaním maloletých ako iný poslanec OĽaNO. Bože, čo to tu dnes vládne?!“ pýta sa podpredseda Smeru-SDS.


Chobotnica v slovenských bezpečnostných zložkách rozožiera štát ako rakovina

Blaha si však nezabudol kopnúť aj do Za ľudí. „Strana Za ľudí prežíva romantický súboj dvoch krásavíc o to, ktorá z nich pochová Kiskovu stranu. Láska, bože, láska, kde ťa ľudia berú. Už ich nevolia ani vlastné rodiny, ale obe tetule sa tvária ako rockové hviezdy. Munícia žiadna, no ambícia na rozdávanie. Prekypujú hejtom, ale hrajú sa na slušné Slovensko,“ konštatuje Blaha.

Upozorňuje, že medzitým chobotnica v bezpečnostných zložkách rozožiera štát ako rakovina a Heger chodí po parlamente a vyhráža sa opozícii. „Sem sme to dopracovali. Táto vláda pomaly dožíva a sťahuje so sebou dolu celé Slovensko. V Smere robíme, čo môžeme, aby sme ich zastavili. Za Radičovej sa za dva roky pravica rozložila tak, že trvalo desaťročie, kým to dali naspäť dokopy. Teraz to vyzerá na storočie,“ končí status Ľuboš Blaha.

Blaha: Za normálnych okolností už mali putovať Heger s Matovičom rovno do väzby
Slovensko sa v zmieta v situácii, aká tu nebola už poriadne dávno. Ak vôbec niekedy. V problémoch sa totiž ocitli najvyšší funkcionári NAKA, ktorí iba pred pár dňami odišli na vlastnú žiadosť do civilu. „Horúcim“ udalostiam sa venuje aj podpredseda... Čítať ďalej
24 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik