Budem tlmočiť Zurianovi ponuku, aby vstúpil do politiky, oznámil Taraba
25 | 05 | 2021 I Peter Sulek
Vstúpi bývalý šéf NAKA Branislav Zurian do politiky? Poslanec Taraba mu chce takú ponuku tlmočiť, oznámil na sociálnej sieti.

Taraba cez svoj profil na sociálnej sieti oznámil, že bývalému šéfovi NAKA Branislavovi Zurianovi bude tlmočiť ponuku na vstup do vysokej politiky.
Systémová likvidácia

Na Slovensku je systémová likvidácia povesti druhých ľudí. Vyšetrovatelia obviňujú a médiá to preberajú, akoby boli odsúdení. Vidíme na Kaľavskom, že zrazu súd konštatuje, že neboli splnené materiálne podmienky väzby, ale už celé Slovensko ho berie za zločinca, napísal poslanec.
Vyrazia dvere Čaputovej?

"Zurian vraj mal vyzradiť utajovanú skutočnosť. Ak by to aj bola pravda, že sa rozprával s kajúcnikom napojeným na túto vládu, ako môže čo i len teoreticky niekto vyzradiť utajovanú skutočnosť, kto má previerku na prísne tajné a diskutuje s niekým, kto má takú istú previerku?" pýta sa Taraba.

Taraba: "Zurian môže získať azyl kdekoľvek ukáže prstom, stačí urobiť toto..."
Bývalého riaditeľa Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) Zuriana chcela v piatok ráno zadržať polícia. No Zurian sa momentálne nachádza v zahraničí. Poslanec Taraba mu preto na sociálnej sieti radí, ako môže dostať politický azyl kdekoľvek na... Čítať ďalej
22 | 05 | 2021 | Diana Zaťková


Podľa tejto logiky sa celá partička v pivnici SIS dopustila trestného činu, ak rozoberali niečo, čo je tajné. Oni nevyzradili utajované skutočnosti jeden pred druhým?

Presne podľa tejto istej logiky uplatnenej na Zuriana by mal ku všetkým účastníkom tajnej schôdzky policajný prezident Kovařík rovno poslať komando NAKA s tým istým baranidlom, ako páčili Zurianove dvere, myslí si predseda strany Život.
Ponuka Zurianovi

Záťah na Zuriana im však nevyšiel zrejme podľa predstáv, pretože Maroš Žilinka im nečakane vstúpil do hry.

Pre mňa je v tejto fáze Zurian nevinný človek a práve preto mu budem tlmočiť ponuku, aby vstúpil do politiky.

Taraba: Odôvodnenie prezidentky na Ústavný súd doručil advokát Lipšicovej právnej kancelárie. Bude protest!
Kým pred kamerami sa prezidentka tvárila, že je nezaujatá, z jej podania na ÚS vraj jasne vyplýva, že je absolútne proti referendu. Informuje Tomáš Taraba. Ten plánuje aj protest, 29.5. o 14:00 pred Prezidentským palácom. Čítať ďalej
17 | 05 | 2021 | Petra Demková