Matovič šermuje dátami. Pomýlil sa pri očkovaní. Z čísiel je úplne mimo
21 | 05 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Ozveme sa začiatkom leta, lebo dáta sú len jedni. Ak by som bol ja minister financií, tak by som aj ten rozpočet inak porátal. Začal by som revíziou príjmov, lebo je tam 13 dobrých správ a odkomunikoval občanom. Lebo od nich sú tie dane a odvody naviac. A potom by som míňal. Ale Vy ich nevidíte, lebo vidíte len červené súkno. Viac Vám netreba. Ale tento národ potrebuje iné," píšu analytici z Dáta bez pátosu.


Dáta bez pátosu je internetový portál, ktorý prináša denný report o Covide 19. Prinášajú ich spôsobom, že sú pochopiteľné pre každého. Napriek tomu sú terčom Igora Matoviča od prvej chvíle vzniku.
Matoviča vyzvali na rozstrel na sociálnej sieti

Poukázali na chybné interpretovanie čísel, ktoré sa týkali zaočkovania prvou dávkou. Zistili rozdiel 150 000 ľudí a vytkli mu, že namiesto pozitívnych signálov vysiela "drísty." Pri údaji, ktoré sa týkali zaočkovania oboma dávkami sa zmýlil o 40 000 ľudí. Vyvrátili aj informácie o počte zaočkovaných do konca leta. A upozornili na to, že Matovič nevie, kedy končí leto.

Blaha: Na čele štátu nemôžu stáť Pat a Mat. Odíďte, Matovič a Sulík. Pre dobro Slovenska!
Nanovo vykopaná vojnová sekera medzi lídrami koaličných strán Matovičom a Sulík už zrejme vôbec nikoho neprekvapuje. Ich vzťah už nebaví ani Ľuboša Blahu, ktorému prekážajú aj iné záležitosti týkajúce sa oboch rezortných... Čítať ďalej
20 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Bojovník s tvrdým trnafským srdcom na ministra financií nestačí

"Máme určitú obavu, že nedisponujete ani vhodným typom vzdelania. Ani relevantnými skúsenosťami, ani dobrou vôľou. Ani pokojom v duši a nakoniec, ani dobrými úmyslami. Vy ste bojovník s tvrdým trnafským srdcom. Ale to na ministra financií nemusí stačiť. Na pár týždňov možno áno, ale nie na tri roky. Je smutné Vás vidieť v takej pozícii a tak rozčúleného. Posielame pokoj a rozvahu," napísali v závere príspevku admini Dáta bez pátosu.

Zoroslava Kollára pustili, no pred dverami väznice opäť zadržali. Stíhaný sudca Lindtner ide na slobodu
Známy milionár a právnik Zoroslav Kollár mal dnes dobrý aj veľmi zlý deň. Dozorový prokurátor ho síce prepustil z väzby na slobodu, lenže pred bránou väznice ho NAKA opäť zadržala a predviedla na výsluch. Čítať ďalej
20 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik