Indická politička spôsobila medzinárodný škandál: V boji proti Covid-19 vraj pije kravsky moč. Denne!
19 | 05 | 2021 I René Skalný

Svet medicíny už zažil mnohé objavy. O najnovší sa zrejme pokúša poslankyňa indického parlamentu, ktorá vraj denne pije kravský moč. Nechutný zvyk vraj funguje ako spoľahlivý liek proti koronavírusu. Zarážajúce je, že nie je jediným politikom, ktorý túto "kúru" dobrovoľne podstupuje!


Ako informuje televízia Russia Today, Pragya Singh Thakur, parlamentná poslankyňa za región Bhopal,  Madhjapradéš, v masívne zdieľanom videu tvrdí:

"Ak by sme pili moč indických kráv, zmierni to infekciu v našich pľúcach." Ako Thakur dodáva: "Pijem kravský moč každý deň. To je dôvod, prečo práve teraz nemám kovid."

Vyhlásenie vydala počas návštevy nemocnice, kde dohliadala na odovzdanie 25 kusov pľúcnych ventilátorov.

Očkovacie pasy sú iba vernostné karty marketingu s vakcínami
Načo sú nám očkovacie pasy, keď sme očkovaní? Kto ich vlastne potrebuje? Čítať ďalej
18 | 05 | 2021 | Imrich Kovačič


Thakur zároveň poskytla rozhovor bez masky, pritom jej jedinou ochranou bol zrejme kravský moč, ktorý jej koloval v žilách. Plus pár gumených rukavíc.

Zdá sa, že zúčastnení dodržiavali odporúčané rozostupy - pitie moču je aspoň dobrý spôsob, ako zabezpečiť, aby sa vám ľudia vyhýbali na dva metre.

Ako dodáva Russia Today, svojrázne teórie indickej poslankyne nie sú originálne. Prekvapivo, nie je prvou političkou, ktorá propaguje účinky kravského moču ako "kovid-imunizéra".

Jej stranícky kolega Surendra Singh už dávnejšie odkázal ľuďom, že mix 50 mililitrov kravského moču so studenou vodou - užívaný denne je "prirodzenou imunitou" proti vírusu.

"Neexistuje konkrétny vedecký dôkaz, že kravské výlučky zlepšujú imunitu proti vírusu Covid-19. Je to celé založené len na poverčivosti," povedal Dr. Ja Džajalal, prezident indickej lekárskej asociácie.

Ako dodal, "existujú tiež zdravotné riziká súvisiace s konzumáciou týchto produktov - ďalšie choroby sa takto môžu šíriť zo zvierat na ľudí." Uzatvára RT.

Aby bolo veselo - FB stránka Polície SR proti hoaxom šíri za podpory mainstreamu hoaxy
Stránka Hoaxy a podvody PZ SR v spolupáchateľstve s niektorými médiami šíri hoaxy. napísal to právnik z advokátskej kancelárie Weis & Partners. Nezostáva iba pri tvrdení, podkladá ho príkladmi. Čítať ďalej
18 | 05 | 2021 | Ivan Brožík