Pozor! Zajtra pred Úradom vlády bude protest aký tu ešte nebol, a pre každého aj s darčekom
18 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Exminister školstva z Ficovej vlády Juraj Draxler je doslova studnica nápadov ako protestovať proti súčasnej vláde. A pre účastníkov zajtrajšieho protestu má pripravených aj niekoľko prekvapení.


V stredu 19. mája od 16.00 hod je pred Úradom vlády pripravený protest organizovaný exministrom školstva Jurajom Draxlerom. A keby ho len organizuje, on v statuse na sociálnej sieti oznamuje všetkým záujemcom, ktorí sa chystajú prísť, že má pre nich pripravené aj viaceré prekvapenia.

Čo teda čaká podľa Draxlera na účastníkov protestu pred Úradom vlády? „Bude tam výstavka „úspechov vlády“, protestujúcich privíta „Matovič“, nahráme si osobné skúsenosti s vládou tých z vás, ktorí budú chcieť hovoriť na kameru, každý dostane odznak, ale nie skautský, a najmä každý dostane možnosť priamo im tam do okien odkázať, čo si o tejto vláde myslí,“ píše v krátkom statuse Juraj Draxler.



Draxler: Sme normálna krajina a zaslúžime si normálnych politikov! V stredu im to povieme! (VIDEO)
Exminister školstva Juraj Draxler ako správny „burič“ pripomína Slovákom, že už v stredu sa môžu zapojiť v Bratislave do protestu, ktorý sa chystá proti vláde. A tam im môžu povedať, aby už skončili. Čítať ďalej
17 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik