Bill Gates manželku podvádzal. Mal sexuálne aféry a stretával sa s pedofilom Epsteinom
18 | 05 | 2021 I Peter Sulek

Médiá prišli za posledné týždne s viacerými kauzami, ktoré sa dotýkajú jedného z najbohatších ľudí na svete, zakladateľa Microsoftu Billa Gatesa.


Wall Street Journal (WSJ) prišiel tento týždeň s informáciou, že mal Gates v roku 2020 opustiť Microsoft kvôli tomu, že predstavenstvo firmy najalo vyšetrovateľov, ktorí mali preveriť sexuálny vzťah Gatesa s nemenovanou zamestnankyňou Microsoftu.
Zvrhlík a klamár

Už skôr pritom informoval denník The New York Times (NYT), že Gates sa mal správať "opakovane nevhodne" k svojim ženským podriadeným nielen v Microsofte, ale aj v rámci Nadácie Billa a Melindy Gatesovcov. "V niekoľkých prípadoch Gates obťažoval ženy, ktoré s ním pracovali," uvádza NYT.

Gates odišiel z predstavenstva Microsoftu vlani v marci, len tri mesiace po tom, čo ho na toto miesto znovuzvolilo valné zhromaždenie, s tým, že sa chce viac venovať svojim dobročinnými projektom. Gates teda zrejme klamal.

Odvrátená tvár Billa Gatesa. Po rozvode vyplávali na povrch jeho pletky s pedofilom Epsteinom
Melinda Gatesová sa pre rozvod s Billom rozhodla už pred dvoma rokmi. Jedným z dôvodov mala byť aj jeho toxická známosť s pedofilom a sexuálnym násilníkom Jeffreym Epsteinom. Píše aktuálne Pluska. Čítať ďalej
10 | 05 | 2021 | Peter Sulek

Pedofilný kamarát

Rozvod medzi Billom a Melindou Gatesovými bol podľa informácií amerických médií na stole dlho predtým, než o ňom manželia oficiálne informovali. Gatesová mala celú vec riešiť s právnikmi už v roku 2019.

Podľa zdrojov denníka WSJ Melinda Gatesová začala konzultácie s právnikmi kvôli biznisu, ktorý jej manžel rozbehol s usvedčeným sexuálnym kupliarom a pedofilom Jeffreym Epsteinom, ktorý spáchal v roku 2019 za záhadných okolností vo väzbe samovraždu, kým čakal na proces kvôli zneužívaniu maloletých dievčat.

NYT vo svojom článku upozornil, že vzťah medzi Gatesom a Epsteinom navyše začal v čase, keď už bol druhý menovaný usvedčený zo sexuálnych zločinov.

Matúš Vallo sa dal očkovať a vychválil pri tom Billa Gatesa. Komentár potom zmazal
Mal to byť nevinný post o tom, ako sa bratislavský primátor dal zaočkovať. Komentujúca si však „rypla“ – opýtala sa, či má Vallo inštrukcie od Billa Gatesa. Vallo nelenil, Billa vychválil a naložil „dezinfo scéne“ a konšpirátorom. Potom však... Čítať ďalej
04 | 05 | 2021 | Petra Demková