Odvrátená tvár Billa Gatesa. Po rozvode vyplávali na povrch jeho pletky s pedofilom Epsteinom
10 | 05 | 2021 I Peter Sulek

Melinda Gatesová sa pre rozvod s Billom rozhodla už pred dvoma rokmi. Jedným z dôvodov mala byť aj jeho toxická známosť s pedofilom a sexuálnym násilníkom Jeffreym Epsteinom. Píše aktuálne Pluska.


Melinda i ďalší členovia rodiny Billovi vyčítali mnoho vecí. Jednou z nich bola aj jeho známosť s miliardárom odsúdeným za sexuálne zneužívanie neplnoletých dievčat Jeffreym Epsteinom. Ako píše The Daily Beast, multimilonár, ktorý vo väzení spáchal nakoniec samovraždu, chcel Billa angažovať do svojich obchodov a Gates zasa chcel od neho získať fondy pre svoju nadáciu.
Mediálny obraz verzus realita

Ak patríte medzi tých, ktorí uverili médiami šírenému obrazu o Billovi Gatesovi ako o úžasnom, mega úspešnom, bezúhonnom človeku, filantropovi, vedeckom nadšencovi, v neposlednom rade ako o záchrancovi sveta pred koronou, skrátka o pánovi dokonalom s takmer nadprirodzenými schopnosťami a úmyslami čistými ako voda na Štrbskom plese, táto informácia vám idealistický pohľad na neho zrejme mierne naštrbí.
Konšpiračná teória potvrdená?

Je pravdou, že o priateľskom vzťahu zakladateľa Microsoftu Billa Gatesa a milardárskeho pedofila Jeffreyho Epsteina sa hovorilo už dávnejšie. Často to však bolo označované za konšpiračné teórie, ktoré mali mať za cieľ skompromitovať neškodného IT-čkára s veľkými okuliarmi. No až v spojitosti s rozvodom manželov Gatesovcov sa prelomili ľady a začalo sa o priateľstve dvoch vplyvných mužov hovoriť otvorene a naozaj intenzívne. A razom máme zo šprta sexuálneho predátora.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/03/19/malthuzian-bill-gates-odhaleny/
Posledný dolár na propagandu

V nedávnej minulosti priniesli reportáže o spoločných sexuálnych radovánkach Gatesa a Epsteina viaceré médiá, no išlo len o výnimočné prípady. PR mašinériu má totiž Bill po predošlých skúsenostiach, keď musel veľmi zapracovať na svojom pošramotenom mene (video z 1998), nastavenú veľmi dobre. Sám potvrdil, že ak by mal posledný dolár, minul by ho na PR. A povedzme si na rovinu, že v tomto prípade je reč o propagande. To tým Gates myslel. Áno, v nej je naozaj dobrý a v tomto dokumente sa dozviete oveľa viac - TU.
Dobrá spoločnosť

Portál Denik.cz v roku 2019 napísal, že Epsteinov komorník potvrdil účasť Billa Gatesa na sexuálnych "praktikách". A keďže v prípade Epsteina išlo o potvrdeného pedofila, zrejme je reč o praktikách, čo v normálnych ľuďoch vyvolávajúcich pocity, ktoré sa dajú opísať len nepublikovateľnými slovami.

V staršom článku Pluska informuje, že Bill Gates mal pravidelne využívať letecké služby neslávne známeho „Lolita expresu“. Tak sa volalo súkromné lietadlo. Zvrátený miliardár Epstein ho používal na prevoz hostí a obetí na svoj súkromný pedofilný ostrov.

Gates chce proti vírusom bojovať genticky upravenými komármi
Na Floride chystajú „Experiment Jurského parku“. Vypustia tam 750 miliónov geneticky modifikovaných komárov. „Bojovať“ budú proti vírusom Zika, horúčke Dengue či malárii Čítať ďalej
05 | 05 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Portál Expres.cz zase uviedol výpoveď bývalého Epsteinovho pilota. Ten tvrdí, že jeho šéf mal zneužívať aj 12-ročné dievčatá. V článku sa ďalej ako Epsteinov klient uvádza napríklad aj o anglický princ Andrew, ktorý je synom kráľovnej Alžbety, a spomínajú sa aj ďalší prominenti.
Skazená, amorálna elita sveta

Je zaujímavé, že Melinda Gatesová priateľstvo svojho muža so sexuálnym zvrhlíkom trpela tak dlho. Mohlo by sa totiž zdať, že táto dobráčka od kosti by si chcela z manželstva odniesť len tie sladké miliardy a horké bremeno menom Epstein zanechať v plnej miere na pleciach chudáka Billa.

Tlačí sa na jazyk otázka. Čo sú toto v skutočnosti za ľudia? Prečo nám ich médiá denne predkladajú ako nasledovania hodné vzory a autority? Aké majú vôbec hodnoty a čo alebo koho uctievajú? A je to všetko naozaj tak, ako je nám prezentované? Krásne, hebké, voňavé? Túto otázku nech si už zodpovie každý sám.

Mini sériu o Jeffreym Epsteinovi nájdete aj na Netflixe.

Bill Gates opäť apeluje: "Čakajú nás oveľa ničivejšie pandémie, pripravte sa!"
Miliardár Bill Gates, ktorý práve ohlásil po 27 rokoch rozvod so svojou manželkou, má, zdá sa, aj iné problémy. Na srdci mu leží dobro celého ľudstva, a preto varuje: Súčasná pandémia koronavírusu by mala svet pripraviť na tie ďalšie, podstatne... Čítať ďalej
04 | 05 | 2021 | Diana Zaťková