Taraba: Odôvodnenie prezidentky na Ústavný súd doručil advokát Lipšicovej právnej kancelárie. Bude protest!
17 | 05 | 2021 I Petra Demková

Kým pred kamerami sa prezidentka tvárila, že je nezaujatá, z jej podania na ÚS vraj jasne vyplýva, že je absolútne proti referendu. Informuje Tomáš Taraba. Ten plánuje aj protest, 29.5. o 14:00 pred Prezidentským palácom.   



Podanie Čaputovej doručil Lipšicov človek

„Prezidentka Čaputová doručila svoje odôvodnenie proti referendu na ústavný súd. Lepšie povedané doručil to advokát Lipšicovej právnej kancelárie, ktorý zároveň robí poradcu Čaputovej. Jednoducho úplne v pohode,“ píše sarkasticky poslanec NRSR.

Zuza, svoje deti si opustila, ušla si do USA a nechala ich mužovi. Si zlá žena, si zlá matka a si nenávidená prezidentka!
Prezidentka Zuzana Čaputová je síce podľa prieskumov stále najdôveryhodnejším politikom na Slovensku. Okrem opozičných politikov jej už majú dosť aj mnohí obyčajní ľudia. Jednou z nich je aj žena, ktorí píše statusy na facebookovom profile pod... Čítať ďalej
15 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Čaputová nenávidí referendum

„Z daného podania je zrejmé, že nie je pravda, že Čaputová nemá jasno v otázke referenda o predčasných voľbách. Ona referendum podľa daného priam nenávidí. Podľa podania ho považuje za nedemokratické a ona si naozaj myslí, že občan SR má len možnosť voliť, ale nie odvolávať a po voľbách sa explicitne tohto práva vzdáva,“ informuje Taraba.
Čaputová nie je nestranná. Bude protest.

„Je dobré vedieť akú máme prezidentku. Pri referende ukázala, že nie je ani nestranná, že robí čo chce koalícia a Remišová a ukázala, že nie je ani na strane absolútnej moci občana ako nositeľa všetkej moci. Toto nevyretušuje ani tými fotografiami robenými na dlážke prezidentského paláca,“ myslí si Taraba.

„29.5. o 14:00 jej to prídeme povedať pred Prezidentský palác,“ uzatvára svoj príspevok na sociálnej sieti.

Páchateľ Lipšic sa vrátil na miesto činu. To on presadil zhovädilosť päťročnej kolúznej väzby
16 | 05 | 2021 | Aneta Leitmanová